Apple predstavio nove slušalice Airpods Max

Apple predstavio nove slušalice Airpods Max

Apple je predstavio nove slušalice Airpods Max

 

Za ljubitelje velikih slušalica Apple je predstavio nove snažne bežične slušalice. Appleove AirPods Max impresioniraju kvalitetom zvuka, poništavanjem šuma te istim dodatnim značajkama koje posjeduju AirPods Pro po vrlo velikoj cijeni.

 

 

Apple predstavio nove slušalice Airpods Max

 

 

 

Airpods Max dizajn

 

Od okvira do jastuka slušalica, svaki je dio AirPods Max pažljivo izrađen kako bi pružio iznimne zvučne performanse svakom korisniku.

 

Prozračna mrežica preko okvira, koja obuhvaća traku za glavu, napravljena je za raspodjelu težine i smanjenje pritiska na glavi. Okvir za glavu od nehrđajućeg čelika pruža snagu, fleksibilnost i udobnost za široku paletu oblika i veličina glave.

 

Airpods Max dizajn

 

Ruke za teleskopski trak za glavu glatko se protežu i ostaju na mjestu kako bi održale željenu formu.

 

 

Airpods cijena od 549$, da li je opravdana cijena?

 

Apple kako bi se opravdao sa cijenom od 549$ iznosi neke značajne tvrdnje o kvaliteti zvuka.

 

Tvrtka kaže da AirPods Max "sadrži 40-milimetarski dinamički upravljački program dizajniran od strane Applea koji pruža bogate, duboke basove, precizne srednje i čiste visokofrekventne nastavke kako bi se čula svaka nota.

 

Sve u svemu cijena je prevelika za bežične slušalice koje nemaju neke posebne značajke usporedno s ostalim bežičnim slušalicama drugih proizvođača.

 

 

 

Samo dva gumba

 

 

Samo dva gumba

 

Kontrole su stvarno dobro implementirane. Postoje samo dva gumba, oba na desnoj strani slušalice.

 

Prednji gumb omogućuje vam prebacivanje između poništavanja buke i načina “prozirnosti” koji propušta zvuk i čini vam se kao da ne nosite slušalice. Zvuči prirodno, slično načinu prozirnosti na AirPods Pro.

 

Drugi je gumb veća inačica digitalnog kruga koji se nalazi na Apple Watchu . Pomoću nje kontrolirate glasnoću i na klik zaustavljate glazbu, odgovarte i završavate pozive, a dvostruki klik služi za prebacivanje pjesme.

 

 

 

Dodatna oprema uz slušalice

 

 

Dodatna oprema uz slušalice

 

U estetskom smislu, najupečatljivija stvar kod AirPods Max-a je “čudna”, minimalistička futrola koja štiti aluminijske dijelove koji idu na uho, ali izostavlja traku za glavu koja služi kao ručka.

 

Naviknuli smo se zadnjih nekoliko mjeseci da Apple-ovi proizvodi dolaze uz što manje opreme, najčešće punjača, pa tako kao i kod “malih” modela Airpods 2 i Airpods Pro dolazi kabel bez punjača, ali ovdje dolazi netipičan kabel - Usb C na Lightning.

 

Veća zamjerka na slušalice je ta ako želite biti “žičani”, ne dolazi kablel Lightning na 3.5mm, koji služi kako bi spojili vaše slušalice u računalo ili neki drugi uređaj koji ne podržava bežično povezivanje.

 

Veliki izbor novih bežičnih i žičani slušalica po akcijskim cijenama pogledajte u trgovinama elektoničkom opremom Digitrend, kao i u web trgovini digitrend.ba