Fujifilm Instax Mini 12 instant Kamera Recenzija

Fujifilm Instax Mini 12 instant Kamera Recenzija

Fujifilm Instax Mini 12 instant Kamera Recenzija

Fujifilm Instax Mini 12 najnoviji je u Fujifilmovoj suludo popularnoj ponudi instant kamera, ali kako izgleda?


Za ljubitelje instant fotografije, ne postoji ništa bolje od zvuka otpuštanja zatvarača i filmske rolne Instax Minija. Sa svakim “pop! Rrrr” čujete, znate da ćete vidjeti kako se razvija nešto zanimljivo. Dok je svaki model Instaxa univerzalno omiljen, postoji nešto posebno u vezi s fotoaparatom za instant kameru Fujifilm Instax Mini 12—nešto što ga čini samo malo prikladnijim za dugogodišnje fotografske entuzijaste koji traže zabavan, pristupačan način da stvarno usavrše svoje vještine.

Nastavite čitati kako biste saznali koji je to čarobni detalj.

Fujifilm Instax Mini 12 - box Fujifilm Instax Mini 12 - box

Što je u kutiji Fujifilm Instax Mini 12 instant kamere?


U kutiji Fujifilm Instax Mini 12 pronaći ćete samu kameru, dvije AA baterije, upute za uporabu i remen za ručni zglob usklađene boje. Ovaj fotoaparat ima ugrađenu kapicu objektiva kada je u položaju "isključeno". Film, koji dolazi u paketima od 10 listova, prodaje se zasebno.

Fujifilm Instax Mini 12 - colors Fujifilm Instax Mini 12 - colors

Zašto koristiti instant kameru?


Instant kamere savršene su za bilježenje trenutaka dok se događaju. Sjajan su izbor iz mnogo razloga: drže vas u trenutku, stvaraju fizičke uspomene i pojednostavljuju postupak snimanja fotografija. Međutim, stvar broj jedan za koju mislim da ih čini zaista posebnima je činjenica da imate samo jednu priliku za svaku sliku.

Kada koristite pametni telefon ili digitalnu kameru, slobodni ste snimiti onoliko fotografija koliko želite kako bi svaka fotografija bila baš prava. Broj vaših snimaka je neograničen, tako da je svaki snimak niskog rizika i većina fotografija koje snimite ima vrlo malo značenja. Ovaj stil je zgodan i djeluje utješno. Ali kad snimate instant kamerom, svaki je slajd filma dragocjen. Morate razmisliti o svakoj snimci, baš kao što biste to učinili na staroj filmskoj kameri. Onda, kada je pravi trenutak, ti klikneš!

Dakle, iako su instant fotoaparati vrlo popularni kao darovi za djecu i tinejdžere, mislim da imaju veliku vrijednost i za ljubitelje fotografije. Ne samo da stvaraju jedinstven učinak, već vam pomažu uvježbati oko da svaki put pronađe izvrsnu fotografiju.

Fujifilm Instax Mini 12 - značajke Fujifilm Instax Mini 12 - značajke

Fujifilm Mini 12 značajke instant kamere


Fujifilm Instax Mini 12 dostupan je u pastelno plavoj, menta zelenoj, cvjetno ružičastoj, lila ljubičastoj i glineno bijeloj boji. Proizvodi ispise veličine kreditne kartice veličine 2,4" x 1,8" (62 mm x 46 mm) u pet sekundi. (Vrijeme razvijanja nakon što se ispisi izbace iz fotoaparata je 90 sekundi). Upotrijebite automatski način rada Mini 12 ili način rada izbliza kako biste dobili savršenu snimku u svim uvjetima osvjetljenja i omogućite automatskom bljeskalici fotoaparata da popuni detalje gdje vam je potrebno.

Mini 12 ima selfie ogledalo, kontrolu uvijanja, kompenzaciju paralakse i funkciju automatskog isključivanja za pet minuta. Radi na dvije AA baterije i radi s Fujifilm Instaxup! Aplikacija u kojoj možete skenirati svoje fotografije za izradu digitalnih duplikata.

Fujifilm Instax Mini 12 - usporedba Fujifilm Instax Mini 12 - usporedba

Kako se Instax Mini 12 uspoređuje s drugim modelima


Najveća promjena u odnosu na Instax Mini 11 u odnosu na Instax Mini 12 je ta što ovaj novi model ima tehnologiju paralakse. Ova tehnologija pomaže uskladiti ono što vidi leća kamere i ono što vidite kroz tražilo.

Iako se radi o prilično maloj modifikaciji, mislim da će oni koji su stvarno oduševljeni njihovom instant fotografijom sigurno primijetiti razliku. Nova preciznost izvrsna je za snimanje točno onoga što želite, a bit će izvrsna i za nove korisnike. Dakle, samo budite posebno oprezni da slučajno ne aktivirate okidač kada okrećete kameru za selfie.

Fujifilm Instax Mini 12 - oblik kamere i moda Fujifilm Instax Mini 12 - oblik kamere i moda

Oblik kamere i modni trendovi


Zabavna činjenica: Mini 12 i svi drugi moderni Mini zapravo su veliki skok u odnosu na Mini 10, koji je bio originalni model lansiran 90-ih! Mini 10 bio je klasični, srebrni preteča današnje linije nježnih mat pastelnih boja. 12 izgleda i osjeća se poput 11, ali ima ravniji rukohvat koji podsjeća na 10.

Fujifilmove male modifikacije Minija svake godine izgledaju suptilno, ali su fino podešene kako bi odgovarale onome što je u trendu svake godine. Primijetit ćete da se načini boja i silueta mijenjaju svake godine kako bi odražavali ono što ljudi traže. Modni trendovi stvarno vraćaju u udobnost 90-ih i mislimo da je to razlog zašto vidimo ravniju, manje kampirajuću Instax Mini siluetu. Slično tome, ovogodišnje boje su stvarno nježne.

Fujifilm Instax Mini 12 - review1 Fujifilm Instax Mini 12 - review1

Tko će uživati ​​u Mini 12?


Ovaj fotoaparat pruža istinsko iskustvo usmjeri i snimaj s trenutnim rezultatima, tako da se možete usredotočiti na to da ostanete u trenutku i snimite točan snimak kakav ste zamislili. Ovo je izvrstan rođendanski dar za djecu i tinejdžere, plus sjajan alat za starije ljubitelje fotografije koji žele razviti svoje oko za pribranost.

Kupite Fujifilm Instax Mini 12 Instant kameru online u Digitrendu sada.