GoPro-ovo novo izdanje HERO10 Black Creator krije pravu magiju u držaču

GoPro-ovo novo izdanje HERO10 Black Creator krije pravu magiju u držaču

GoPro-ovo novo izdanje HERO10 Black Creator krije pravu magiju u držaču

GoPro, Inc. GPRO je predstavio novi paket za svoju vodeću kameru HERO10 Black pod nazivom Creator Edition, napravljen za one koji žele stvoriti istinsku kinematografsku magiju svojom akcijskom kamerom.

Set sadrži niz dodataka koji povećavaju zvuk, osvjetljenje i trajanje baterije. Sadrži nevjerojatnu HyperSmooth 4.0 stabilizaciju videa, kinematografski 5,3K video i dovoljno baterije za cjelodnevnu upotrebu, zahvaljujući dodatku GoPro Volta, nove baterije i ručke za upravljanje kamerom u njegovoj bazi.

HERO10 Black Creator Edition integrira četiri vrhunska GoPro dodatka u sve-u-jednom moćnu jedinicu za snimanje sadržaja. Media Mod i Light mod isporučeni su zajedno s HERO10 Black and Volta Battery i Rukohvatom za daljinsko upravljanje.

S takvim dodacima možete stvoriti oštre, profesionalne 5,3K videozapise, do 8x usporene fotografije, TimeWarp 3.0, 23MP fotografije te također dobiti pristup nagrađivanoj HyperSmooth 4.0 stabilizaciji videa. Također je opremljen ugrađenim usmjerenim mikrofonom za poboljšani zvuk i do 200 lumena osvjetljenja. Dodatak Volta Battery and Remote Control Grip prava je zvijezda Creator izdanja. Sadrži ugrađene tipke kamere koje vam omogućuju upravljanje kamerom jednom rukom, a istovremeno vam omogućuju snimanje 5,3K videa tijekom više od 4 sata, a istovremeno značajno produljuju vijek trajanja baterije.

GoPro Creator Bundle dostupan je za kupnju od GoPro-a po cijeni od 581,96 USD za postojeće GoPro pretplatnike ili 531,95 USD uz jednogodišnju pretplatu za nove pretplatnike ili 784,95 USD bez pretplate. Također se mogu kupiti svi dijelovi zasebno.

 

GoPro-ovo novo izdanje HERO10 Black Creator krije pravu magiju u držaču GoPro-ovo novo izdanje HERO10 Black Creator krije pravu magiju u držaču

Što nudi potpuno nova GoPro Volta?

Najnoviji GoPro-ov dodatak Volta je vrhunski svestrani baterijski držač koji je u biti stativ s nevjerojatnim ugrađenim značajkama. Ima ugrađenu bateriju od 4900 mAh u kombinaciji sa standardnom baterijom Hero 10 za trostruko trajanje baterije akcijske kamere. Pruža više od 4 sata snimanja od 5,3K pri 30 sličica u sekundi.

Nadalje, Volta omogućuje jednostavnu kontrolu kamere jednom rukom s integriranim gumbima kamere dok je pričvršćena na ručku. Zanimljivo je da se Volta može odvojiti kako bi se koristila kao bežični daljinski upravljač za kameru s udaljenosti do 98 stopa za grupne snimke ili selfije.

Prema GoPro-u, Volta je otporna na vremenske uvjete i može se koristiti na kiši ili snijegu, iako nije navedena službena ocjena vodootpornosti. Nadalje, 35% plastičnih dijelova koji se koriste u Volti izrađeno je od recikliranih materijala.

Iako je dizajniran za Hero 10, Volta je kompatibilan s HERO9 Black i punit će svaki USB-C kompatibilan uređaj, uključujući GoPro MAX i starije GoPro kamere.

Volta je dostupna za kupnju na globalnoj razini po cijeni od 90,99 USD za GoPro pretplatnike i 129,99 USD za one koji nisu pretplatnici.