iPhone 14 Pro sheme otkrivaju deblje kućište, dva izreza na ekranu

iPhone 14 Pro sheme otkrivaju deblje kućište, dva izreza na ekranu

iPhone 14 Pro sheme otkrivaju deblje kućište, dva izreza na ekranu.


Appleov sljedeći vodeći „flagship“ iPhone, iPhone 14 Pro, trebao bi donijeti drugačiji izrez po prvi put od iPhonea X. Prošli tjedan, njegovi prvi CAD renderi pokazali su nekoliko promjena dizajna, krug + izrez pilule, a sada nova shema daje dublji pogled na iPhone 14 Pro i iPhone 14 Pro Max moguće dimenzije.

 

iPhone 14 Pro

Appleovi sljedeći vodeći telefoni bit će deblji i imat će istaknutije izbočine kamere na oba Pro modela. Osim toga, sheme još jednom pokazuju izrez kruga i pilule na prednjoj strani.

Važno je napomenuti da, iako glasine govore da bi iPhone 14 mogao po prvi put izbaciti SIM karticu, sheme to ne moraju ispraviti, jer to ne utječe na proizvođače kućišta. S druge strane, promjene ureza utječu na proizvođače dodatne opreme.

Kao što možete vidjeti na iPhone 14 Pro Max renderu ispod, bit će nešto manji od prethodne generacije sa 77,58 mm širine. Visina će se smanjiti za 0,1 mm i sada iznosi 160,7 mm. Kao što je već rečeno, postat će nešto deblji s povećanim izbočenjem senzora kamere.

 

Iphone 14 Pro Max

Izbočina kamere na iPhoneu 14 Pro također će biti veća, iako nešto manja u usporedbi s Max verzijom. U svakom slučaju, ne čini se da će Apple još jednom razlikovati kamere na Pro modelima kao što je to učinio s iPhoneom 12.

 

iPhone 14 Pro schematics

iPhone 14 Pro također će po dimenzijama izgledati vrlo slično iPhoneu 13 Pro, iako korisnici definitivno neće moći ponovno iskoristiti maskice za iPhone 13 Pro.

Što mislite o promjenama o kojima se pričalo o novim Pro modelima ove godine? Planirate li nadogradnju? Napiši u komentaru.

 

Pogledaj ponudu iPhone mobitela na ovom linku.