Mobiteli na rate

Mobiteli na rate

Neke kupovine jednostavno ne mogu čekati. Sada više ne moraju.

Otplata pametnog telefona na rate? Ne želite platiti punu cijenu unaprijed? Onda je mobilna pretplata za vas. Ovdje ćete pronaći sve pametne telefone uključujući iPhone koje možete otplatiti na rate.

U današnje vrijeme, mobiteli su postali neizostavan dio naše svakodnevice. Od komunikacije s prijateljima i obitelji do upravljanja poslovnim obavezama, sve se čini lakše uz pomoć ovih malenih, ali moćnih uređaja. No, kupnja novog mobitela može biti prilično skupa investicija, posebno ako se odlučite za najnoviji model s najnovijim značajkama.


Zbog toga su mnogi korisnici okrenuti opciji kupovine mobitela na rate. U ovom blogu, istražit ćemo prednosti i mane ove opcije te ponuditi nekoliko savjeta kako pametno kupiti mobitel na rate.

Prednosti kupovine mobitela na rate:


Lakše prilagodljive mjesečne obveze: Kupovina mobitela na rate omogućuje vam da rasporedite troškove na više mjeseci, što može olakšati proračun i financijsko planiranje.


Dostupnost najnovijih modela: Ako želite najnoviji model mobitela, ali nemate dovoljno novca da ga platite odjednom, kupovina na rate omogućuje vam da ga nabavite odmah, a da pritom ne preopteretite svoj proračun.


Održavanje tehnološkog koraka: Mobilna tehnologija se brzo razvija, pa kupovina mobitela na rate omogućuje vam da ostanete korak ispred novih značajki i mogućnosti koje nude najnoviji uređaji.

Kupovina mobitela na rate Kupovina mobitela na rate

O kupovini na rate


Obroci su jedan od načina plaćanja dostupnih na digitrend.ba. Omogućuju vam plaćanje vaših narudžbi u jednakim mjesečnim obrocima i dostupan je za kreditne kartice koje je izdala bilo koja od ovih banaka. Planovi na rate vrijede samo za narudžbe iznad 100,00 KM. Aktivacija vašeg plana na rate može potrajati par radnih dana, ovisno o vašoj banci.


Ako vaša narudžba ispunjava uvjete za kupnju na rate, na naplati ćete vidjeti opciju Rate i broj rata koje možete odabrati s njihovim odgovarajućim kamatnim stopama i naknadama za obradu. Obročni planovi i svi dodatni troškovi podliježu odredbama i uvjetima vaše banke. Morate prihvatiti uvjete i odredbe banke kako biste nastavili s obročnim plaćanjem. Kupnja na rate kreditnom karticom razlikuje se od izdavatelja kartice.

Kupovina mobitela na rate - Mikrofin Kupovina mobitela na rate - Mikrofin

Alternativne opcije kupovine na rate (bez bankovne kartice)


Za one koji nemaju bankovne kartice ili se ne osjećaju udobno s tradicionalnim bankovnim uslugama, postoji i opcija kupovine mobitela na rate putem mikrokredita. Tvrtke poput Mikrofin mikrokredita nude financijske usluge prilagođene potrebama malih potrošača. Ovi mikrokrediti omogućuju vam da kupite mobitel na rate uz pristupačne uvjete i bez potrebe za tradicionalnim bankovnim računima ili karticama.


Mikrokrediti mogu biti korisna opcija za one koji nemaju pristup tradicionalnim bankovnim uslugama. Ovi krediti obično imaju jednostavnije uvjete i pristupačnije kamatne stope, što ih čini pogodnima za ljude s nižim prihodima ili ograničenom kreditnom poviješću. Osim toga, postupak odobravanja mikrokredita obično je brži i manje zahtjevan od tradicionalnih bankovnih kredita.


Iako mikrokrediti mogu biti korisna opcija za kupovinu mobitela na rate, važno je koristiti ih odgovorno. Pazite da ne uzimate kredit koji prelazi vaše financijske mogućnosti i pažljivo planirajte kako ćete redovito ispunjavati svoje obveze prema kreditu. Također, koristite ovu priliku da poboljšate svoju financijsku pismenost i razvijete bolje navike upravljanja novcem kako biste izbjegli dugoročne financijske poteškoće.

Kupovina mobitela na rate može biti praktičan način da nabavite željeni uređaj bez naglog opterećenja vašeg proračuna. Međutim, važno je paziti na ukupne troškove i prilagoditi svoje financijske obveze kako biste izbjegli nepotrebne financijske poteškoće.


Slijedeći ove savjete, možete pametno i odgovorno kupiti mobitel na rate i uživati u svim pogodnostima modernih tehnologija.