Najbolji mobiteli koje možete kupiti u 2022. godini

Najbolji mobiteli koje možete kupiti u 2022. godini

Najbolji mobiteli koje možete kupiti u 2022. godini

Svake godine vidimo sve više poznatih brendova u preprodaji mobitela širom trgovina svijeta. Konkurencija je izuzetno jaka, a tehnologija naprednija svakoga dana. Stoga postavljamo pitanje, ide li to u prilog potrošačima? Iako je sama prodaja mobitela vrlo širok pojam mi ćemo vam pomoći, odnosno dati neke smjernice uz koje možete suziti izbor. S obzirom na to da današnji 'flagship' modeli mobitela mogu dostići vrtoglave cijene, odličan izbor predstavljaju i oni u srednjem rangu. Upravo te instance daju najbolji omjer dobivenoga i uloženoga – cijene i kvalitete. Ponuda je raznovrsna, stoga je usporedba mobitela ključna kako bi pronašli ono što odgovara Vašim potrebama.

 

Najbolji mobiteli koje možete kupiti u 2022. godini Najbolji mobiteli koje možete kupiti u 2022. godini

Samsungovi mobiteli 2022. godine su doživjeli velik broj pozitivnih recenzija upravo zbog fantastičnih specifikacija njihovim mid-range mobitela koji su mogli parirati čak i flagshipovima.

Uvjerljivu pobjedu naravno uzima njihov ponosni flagship – Galaxy S22. Nudi najbolje moguće specifikacije uz 6.1" zaslon koji odlično komplimentira 3 stražnje kamere pomoću kojih možete zabilježiti najznačajnije trenutke u vrhunskoj kvaliteti.

U slučaju da tražite nešto pristupačniji model, za Vas je A53 5G. Sa već pristojnom cijenom, A53 će ispunit sve Vaše dnevne potrebe uz veliku bateriju od čak 5000 mAh te moćnim Exynos čipom nove generacije.

Xiaomi mobiteli u skorijoj budućnosti nose razne epitete, među kojima se ne nalaze jeftin ili nekvalitetan. Kineski gigant, ukoliko se odlučite za njega, Vas neće razočarati.

Najbolji Xiaomi koji novac može kupiti jest Mi 11 Ultra. Specifikacije bez većih poteškoća staju uz bok Apple-u i Samsungu kao i cijena koja je simbolična. Ako želite probati nešto drugačije, a isto tako se maknuti od već 'monotonih' mobitela, onda je Mi 11 Ultra mobitel za Vas.

Pristupačniji model nosi naziv Redmi Note 11 Pro, a izrazito je poseban po mogućnosti ultra brzog punjenja pomoću kojeg dostiže 50% za samo 15 minuta.

Caterpillar mobiteli su na ovoj listi za one koji se bave poslovima ili često nalaze u situacijama koje nisu povoljne za tipične mobitele današnjice.
Ove mobitele krase najbolji certifikati otpornosti na prašinu, vodu i udarce. Uz 8 GB RAM-a, 256 GB pohrane i termalnu kameru, Caterpillar S63 Pro koji izlazi krajem 2022. godine obećava i cijenom koja ne bi trebala prevaliti 300 eura.

Naravno, ovo su samo neki od parametara koji Vam mogu pomoći u kupnji vašeg mobitela. Uvijek valja pripaziti na akcije mobitela te moguće popuste na iste. Također, uz mogućnost
plaćanja mobitela na rate, flagshipovi poput Appleovih ili Samsung telefona nisu nemoguća misija. Najbitnija odredba pri kupnji novog uređaja jest upravo ono što udovoljava Vašim svakodnevnim potrebama.

Pogledaj ponudu svih mobitela>