Projekt: Opremanje Studio Jelica prostora u Posušju

Projekt: Opremanje Studio Jelica prostora u Posušju

Opremanje Studio Jelica prostora tehnikom u Posušju

Integracija fiskalne blagajne sa softwerom za vođenje poslovanja, klimatizacija. Pametni video nadzor i alarmni sustav s mogućnosti daljinskog upravljanja preko mobitela.


Ako ste ikada razmišljali kojeg frizera da odaberete, Studio Jelica osvojit će vas kreativnom i profesionalnom uslugom. Najmoderniji frizerski salon koji je već nadaleko poznat u regiji, otvoren je na novoj lokaciji u Posušju.

 

Studio Jelica je još jedan sjajan projekt koji smo imali zadovoljstvo opremiti, koristeći najbolje tehnologije kako bi boravak učinili što ugodnijim.

Fiskalna blagajna i ERP softwer Fiskalna blagajna i ERP softwer

Fiskalna blagajna i ERP softwer

 

Kako bi poslovi naplate i vođenja evidencije bili što jednostavniji instalirali smo ERP poslovni program Pantheon koji će zadovoljiti sve potrebe kupca. Instalirali smo na All in one računalo HP visokih performansi i modernog dizajna, također smo integrirali fiskalnu kasu.

 

Digitrend je na listi "Reseller partneri", koji su ovlašteni za prodaju PANTHEON licenci. Postizanje poslovnih rezultata i uspješna digitalizacija poslovanja moguća je samo uz podršku kvalitetnog i pouzdanog poslovno-informacionog sistema.

Sustav klimatizacije poslovnog prostora Sustav klimatizacije poslovnog prostora

Sustav klimatizacije poslovnog prostora

 

Za udobniji boravak u prostorijama salona, ugradili smo kazetne inverter klime proizvođača Gree. Elegatan izgled ukrasne maske osigurava besprijekorno uklapanje unutarnje jedinice u bilo koji interijer. 

 

Kompaktna i lagana stropna kazetna jedinica sa četverosmjernim ispuhom zraka pruža maksimalnu udobnost ravnomjernom raspodjelom zraka kroz cijeli prostor. 

 

Horizontalni protok zraka koji se širi preko stropa prema dolje, u potpunosti se eliminira neugodan osjećaj izloženosti puhanju

Pametni alarmi sustav - tehnička zaštita Pametni alarmi sustav - tehnička zaštita

Pametni alarmi sustav - tehnička zaštita

 

Po želji kupca ugradili smo alarmni sustav Paradox kojim se upravlja preko mobitela. U ponudi imamo kompletan asortiman Paradox sustava, koji su visoko učinkoviti i pouzdani u organizaciji sigurnosnih sustava, bez obzira na složenost projekta.

 

Paradox sigurnosni sustavi imaju ne samo elegantan i moderan dizajn koji nadopunjuje svaki interijer, već i jedinstven skup značajki. Potrošači ih biraju zbog visokih performansi i širokog raspona mogućnosti proširivanja i integracije u postojeće sigurnosne sustave.

Pametni video nadzor Pametni video nadzor

Pametni video nadzor

 

Za još bolju sigurnost objekta, postavili smo video nadzor. Unutarnje i vansjke IP kamere tvrtke Hikvision, koje pokrivaju unutrašnjost i okolicu s daljinskom kontorlom preko mobitela.

 

IP kamere su budućnost nadzornih kamera, pretvarajući primljene slike i audio ulaz u podatke koji se mogu prenijeti preko sigurne internetske veze. Hikvision nudi niz ovih pametnih IP kamera, zajedno s ugrađenim softverom za analizu.

 


Zainteresirani ste za neku od naših usluga? Slobodno nas kontaktirajte kako bi se konzultirali i pronašli najbolja rješenja za vaš dom ili posao.

Kontaktirajte nas >