Samsung Galaxy S22 Ultra - Galaxy Unpacked 2022

Samsung Galaxy S22 Ultra - Galaxy Unpacked 2022

Samsung Galaxy S22 Ultra - Galaxy Unpacked

 

Samsung održava svoj Unpacked događaj 9. veljače 2022. u 16:00h, gdje se očekuje da će najaviti svoju liniju telefona Galaxy S22, zajedno s novim tabletima Tab S8. Glasine (i nagovještaji samog Samsunga) se čine manje vjerojatnim da ćemo vidjeti novi Galaxy Note, ali mogli bismo vidjeti S22 Ultra koji je više nalik na Note nego ikad.

 

Samsung Galaxy Unpacked

 

U usporedbi s prerađenim Galaxy S22 Ultra, nadogradnje na S22 i S22 Plus vjerojatno će biti kao i kod dosadašnjih modela: nadograđene kamere, svjetliji zasloni, itd. Samsung obično koristi dva različita čipseta za seriju Galaxy S, a glasine sugeriraju da će US verzija imati najnoviji Snapdragon vodeći čip, dok će u Europi Samsung vjerojatno uključiti svoj Exynos 2200, koji ima AMD-ovu RDNA 2 grafiku.

 

Čini se da je Samsung također spreman lansirati ažuriranu seriju tableta Tab S8, s obzirom na priopćenje za javnost i sliku tableta koja se pojavila na Samsungovoj web stranici. Plus i Ultra verzije tableta vjerojatno će imati OLED zaslone, uključujući i zarez (notch) na Ultra modelu. U priopćenju se također navodi da će Samsung lansirati tipkovnice i novu olovku koja će ići uz Ultra modele.

 

Događaj možete pratiti uživo na ovom linku.