Što je MagSafe i zašto ga trebaš?

Što je MagSafe i zašto ga trebaš?

Što je MagSafe i zašto ga trebaš?

MagSafe je magnetska tehnologija iz Applea, ugrađena u interni inženjering iPhone 12 modela. Izvorno stvoren kao sigurnosna značajka za MacBook kabele za punjenje, MagSafe je ugrađen u iPhone 12 kako bi se stvorio novi ekosustav dodataka za jednostavno pričvršćivanje i brže bežično punjenje.

  • Savršeno poravnanje — magnetski dizajn osigurava da vaš telefon bude savršeno poravnat sa zavojnicama unutar njega, što ubrzava prijenos snage i čini ga učinkovitijim. Ne treba se mučiti oko pozicioniranja.
  • Brže punjenje — Dok je Qi trenutno ograničen na napajanje iPhonea brzinom od 7,5 vata, MagSafe može puniti vaš telefon dvostruko brže pri brzini od 15 vata. Tko ne želi brža pojačanja?
  • Sigurnije punjenje — Prije nije postojao siguran način punjenja telefona tako brzo bez preopterećenja baterije ili elektroničkih komponenti unutar telefona. MagSafe dizajn omogućuje brzo punjenje bez opasnosti od oštećenja uređaja.
  • Više pogodnosti — Praktičnost je još jedna velika prednost MagSafea u odnosu na prethodne tehnologije bežičnog punjenja. Uz uobičajeno bežično punjenje, ne možete koristiti svoj telefon dok je na stazi za punjenje. Budući da se MagSafe punjači sigurno pričvršćuju na vaš telefon, još uvijek možete koristiti svoj telefon dok se puni bežično.
Što je MagSafe i zašto ga trebaš? Što je MagSafe i zašto ga trebaš?

Kako MagSafe funkcionira?

MagSafe je serija magneta postavljenih oko unutarnje zavojnice za punjenje iPhonea 12, koja prepoznaje druge dodatke kompatibilne s MagSafeom te se neprimjetno i sigurno postavlja na svoje mjesto. MagSafe će se pričvrstiti samo na drugu kompatibilnu MagSafe dodatnu opremu, tako da ne morate brinuti da će drugi magneti ometati ili zaglaviti vaš telefon.

Kako MagSafe funkcionira? Kako MagSafe funkcionira?

Zašto bih trebao nabaviti MagSafe punjače i dodatnu opremu?

Posjedovanje MagSafe punjača i druge dodatne opreme omogućit će vam potpuno korištenje značajki iPhonea 12 i istovremeno stvoriti nova iskustva. Dok će vaš novi iPhone i dalje raditi s drugim bežičnim punjačima koji podržavaju Qi, punjači s MagSafeom mogu pružiti brže bežično punjenje do 15 W kada su zaključani s iPhoneom 12, dok drugi bežični punjači isporučuju do 7,5 W. To znači da ćete potrošiti manje vremena na punjenje, a savršeno usklađeni nastavak za ukopčavanje eliminira brigu da se vaš telefon možda neće u potpunosti napuniti ako vibrira tijekom dolaznog poziva.


Osim pojednostavljenog i poboljšanog bežičnog punjenja, MagSafe nastavak stvara uzbudljive dodatke kao što su magnetski ventilacijski otvor za automobil i nosači za fitness, uređaji za praćenje pokreta lica i power bankovi kako bi proširili iskustvo s iPhoneom 12 i učinili život jednostavnijim i preciznijim.

  • Štitovi — bakreno-grafitni i nanokristalni štitovi hvataju magnetski tok i omogućuju da se telefon sigurno puni bržom brzinom bez oštećenja baterija ili elektronike unutar.
  • Senzori — Senzori unutar MagSafe komponente osjećaju snagu magnetskog polja i reagiraju trenutno, osiguravajući brže i učinkovitije punjenje.
  • Magneti — Magneti su ono što MagSafe čini tako posebnim. Omogućuju vam da precizno poravnate svoj uređaj radi učinkovitosti i omogućuju vam da sigurno povežete hladne dodatke bez potrebe za kopčama, stezaljkama ili ljepilima.
Vrhunski MagSafe dodaci Vrhunski MagSafe dodaci

Vrhunski MagSafe dodaci

MagSafe prozirna maskica je najprodavanija opcija koja se lijepo integrira s MagSafe tehnologijom. Odlikuje ga očaravajući preljevni dizajn koji će vas staviti u potpuni trans svaki put kada ga pogledate. Cijenit ćete antimikrobnu zaštitu kućišta i zaštitu od pada s 5 metara, uz vašu sposobnost da koristite MagSafe točno onako kako je zamišljeno. Pokažite svoj osjećaj za stil uz ovu vrtložnu opciju!

MagSafe novčanik - Pojednostavite sav svoj osnovni teret uz pomoć ove zgodne magnetne torbice ili novčanika koja se lijepi na stražnju stranu vašeg telefona. Ima dovoljno mjesta za vašu osobnu iskaznicu, gotovinu i kreditne kartice tako da možete odbaciti glomazni novčanik ili torbicu. Ovaj novčanik se može koristiti s vašom MagSafe maskicom ili bilo kojom drugom futrolom za telefon kompatibilnom s MagSafeom. Možete ga zalijepiti i izravno na stražnju stranu telefona, ali se uvijek preporučuje futrola!

Uzbuđeni smo što vam donosimo još mnogo MagSafe dodataka za iPhone 12, iPhone 13 i novije.

MagSafe MagSafe