Često postavljena pitanja i odgovori

Kako bismo olakšali snalaženje na našim stranicama, odgovorili smo na Vaša najčešća pitanja. Vjerujemo da će vam odgovori pomoći kako biste što lakše, brže i bez nedoumica izvršili narudžbu željenog proizvoda.


Gdje mogu vidjeti koje proizvode nudite?

Proizvodi iz naše ponude grupirani su po kategorijama prema vrsti proizvoda. Kategorije možete pronaći u vrhu stranice. Kliknite na željenu kategoriju kako biste dobili detaljniji pregled svih proizvoda koji odgovaraju odabranoj kategoriji ili posjetite naše prodajna mjesta, gdje će Vas naše ljubazno osoblje upoznati sa proizvodima koje nudimo.

Kako mogu naručiti/kupiti online proizvod?

Želimo da imate najjednostavnije i najlakše moguće iskustvo kupnje. Ali znamo da biste mogli imati nekoliko pitanja. Zato smo za Vas izradili vodič za kupovinu na ovom linku.

Mogu li proizvod isprobati i vidjeti prije online kupovine?

Naravno. Proizvode možete pogledati u našim poslovnicama gdje će Vam na usluzi biti naše educirano osoblje.

Gdje mogu provjeriti je li proizvod koji želim dostupan?

Na stranici, ispod cijene proizvoda stoje podaci o dostupnosti. Ukoliko proizvod nije dostupan, nećete vidjeti ni njegovu cijenu.

Gdje se nalaze Vaše poslovnice?

Popis poslovnica potražite na sljedećem linku, Digitrend poslovnice.

Kako mogu platiti svoju narudžbu?

Omogućujemo različite načine plaćanja, ovisno o vašim mogućnostima i životnom stilu. Svoju narudžbu možete platiti gotovinom prilikom preuzimanja, karticama jednokratno, karticama do 36 rata, internet bankarstvom ili općom uplatnicom. Više o načinima plaćanja pogledajte ovdje.

Koliko iznosi jedna rata za moj proizvod?

Na stranici, ispod cijene proizvoda stoji okvir za izračun rata. Odaberite broj mjeseci na koliko želite plaćati uređaj i prikazati će se iznos jedne rate.

Koliko je online plaćanje sigurno?

Bez obzira koji način plaćanja odaberete, vaša transakcija će proći sigurno, za to garantuje vodeći svjetski SSL certifikat - Cloudflare. U poslovanju koristimo jednake standarde sigurnosti koje koriste i velike EU web trgovine. Prilikom plaćanja u našoj internetskoj trgovini koristite Monri WebPay - napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem Interneta.

Koji je trošak dostave?

Dostava je moguća na teritoriji cijele BiH besplatno za narudžbe iznad 50,00KM ili za manje narudžbe po cijeni od 5,00KM po narudžbi.

Mogu li naručiti dostavu proizvoda na svoju adresu?

Naravno, potrebno je samo da u polja adrese za dostavu upišete svoje podatke.

Mogu li proizvod sam preuzeti, da ne plaćam troškove dostave?

Možete, na koraku odabira dostave odaberite „Osobno preuzimanje“. Osobno preuzimanje moguće je u nekom od Digitrend prodajnih mjesta.

Kako iskoristiti kod za popust?

Na prvom koraku procesa kupovine, nakon što dodate proizvod u košaricu, u polje "Iskoristite kupon za popust" predviđeno za unos koda upišite dobiveni kod za popust i kliknite na „Iskoristite popust“. Pričekajte da se iznos narudžbe umanji za iznos koda i zatim nastavite na plaćanje.

Proizvod koji tražim nemate u webshopu, mogu li ga nabaviti kod Vas?

Pošaljite nam upit, a mi ćemo vam provjeriti mogućnost nabavke. Kontaktirati nas možete ovdje.

Što napraviti ako nisam zadovoljan/na s kupljenim proizvodom?

Digitrend.ba internetska trgovina osigurala je mogućnost povrata proizvoda unutar 14 dana. Više možete pogledati ovjde.