DOSTAVA


Dostava za narudžbe iznad 50,00 KM je BESPLATNA!

Prilikom kupovine kupac odabire jedan od načina isporuke:

1. Dosatvu na adresu kupca

Dostava na adresu kupca je besplatna ukoliko je vrijednost narudžbe veća od 50,00 KM.

Za narudžbe ispod 50,00 KM, dostava na adresu kupca se naplaćuje u iznosu od 5,00 KM.

 

2. Preuzimanje na jednom od Digitrend prodajnih mjesta.

Dostava je besplatna za sve narudžbe ukoliko kupac preuzima kupljene artikle na jednom od Digitrend prodajnih mjesta.Naručeni proizvodi pakiraju se na način da tokom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni.
Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti stanje pošiljke te u slučaju oštećenja odmah reklamirati proizvod dostavljaču.
Ako kupac ne primi robu, ili obavijest o isporuci, nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, kupac ima pravo o tome obavijestiti trgovca kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka.
Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio trgovac ima pravo tražiti od kupca nadoknadu troškova koji su vezani za isporuku.
Trgovac se obavezuje poslati pošiljku kupcu u što kraćem roku od trenutka kada zaprimi potvrdu kojom se odobrava online transakcija.

Dostava i preuzimanje

Nakon što je vaša narudžba postavljena, informacije o vašoj narudžbi šaljemo e-poštom. E-pošta koju ćete primiti ovisi o tome jeste li odabrali dostavu ili preuzimanje predmeta.

Ako odaberete isporuku artikla, poslat ćemo e-poruku s obavijesti o pošiljci kada artikl napusti naše skladište. Ova e-poruka uključuje naziv operatera, broj za praćenje i datum isporuke. Možete kliknuti broj za praćenje kako biste pratili svoj paket koristeći Digitrendov mrežni status narudžbe ili unijeti broj za praćenje na web-mjestu prijevoznika.

Pomoć za kupovinu

Provjerite status narudžbe, pratite ili promijenite svoju narudžbu, vratite artikle i više.

Saznaj više>


Prilikom kupovine kupac odabire jedan od načina isporuke:

 

1. Dosatvu na adresu kupca

Dostava na adresu kupca je besplatna ukoliko je vrijednost narudžbe veća od 50,00 KM.

Za narudžbe ispod 50,00 KM, dostava na adresu kupca se naplaćuje u iznosu od 5,00 KM.

2. Preuzimanje na jednom od Digitrend prodajnih mjesta

Dostava je besplatna za sve narudžbe ukoliko kupac preuzima kupljene artikle na jednom od Digitrend prodajnih mjesta.

Saznaj više>

Dostava za narudžbe iznad 50,00 KM je BESPLATNA!

Proizvode dostavljamo na području cijele Bosne i Hercegovine brzom poštom. Plaćeni proizvodi biti će dostavljeni u roku od jednog do tri radna dana.


*Naručeni proizvodi pakiraju se na način da tokom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni. Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti stanje pošiljke te u slučaju oštećenja odmah reklamirati proizvod dostavljaču. Ako kupac ne primi robu, ili obavijest o isporuci, nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, kupac ima pravo o tome obavijestiti trgovca kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka. Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio trgovac ima pravo tražiti od kupca nadoknadu troškova koji su vezani za isporuku. Trgovac se obavezuje poslati pošiljku kupcu u što kraćem roku od trenutka kada zaprimi potvrdu kojom se odobrava online transakcija.