Električni romobil Acer 5 Crni

Posebna cijena 1.219,00 KM Normalna cijena 1.286,00 KM
U ratama: x   55,87
  KM mjesečno
Dostupno
SKU
4711121384721

Lagan, kompaktan i s cool stilskim detaljima, Acer ES Series 5 je brz, moderan i ekološki odgovoran način za kretanje gradom. Jurite gradskim ulicama i svladavajte brda s lakoćom sa snažnim motorom od 36 V/350 W koji vas može potjerati do 25 km/h pritiskom na gumb. Snažna baterija pruža do 60 km ekološki odgovorne mobilnosti, vodeći vas od točke A do točke B i dalje.

Jednostavno uparite svoj Acer ES Series 5 putem Bluetootha s aplikacijom Acer eScooter i držite sve pod kontrolom, uključujući status baterije, preostalu snagu i sigurnosnu bravu. Tri načina rada brzine olakšavaju prebacivanje između ležernog krstarenja brzinom od 6 km/h, putovanja na posao brzinom od 10 km/h ili za brža putovanja pri brzini od 20 km/h (Ovisi o lokalnim propisima u zemlji). 

Zaslon jasno prikazuje brzinu, razinu baterije i druge podatke.Dvostruki prednji i stražnji ovjes znači da možete udobnije ići na dulja putovanja i lakše se nositi sa svim neravninama na koje naiđete na putu.Acer ES Series 5 dizajniran je kako bi vam pružio maksimalnu kontrolu nad vašom urbanom mobilnošću. Integrirana prednja elektronička kočnica i stražnja disk kočnica osiguravaju maksimalnu snagu zaustavljanja u svakom trenutku.

Vozite se i obavijestite druge da dolazite s jednostavnim kontrolama gumba za ubrzanje i zvono. Držite sve pod kontrolom uz APLIKACIJU ACER E SCOOTER. Jednostavan za povezivanje putem Bluetootha, omogućuje provjeru statusa baterije i preostale snage u stvarnom vremenu. Aplikacija vam također omogućuje zaključavanje i otključavanje vašeg Acer ES Series 5 jednostavnim dodirom. 

Specifikacije
Garancija 24 mjeseca
Boja Crna
Napišite vlastitu recenziju
Recenzirate:Električni romobil Acer 5 Crni
Vaša ocjena

Ovaj proizvod možete platiti na sledeće načine:

  Jednokratno plaćanje:

  • Plaćanje gotovinom prilikom dostave
  • Plaćenje Internet bankarstvom ili uplatnicom u banci
  • Plaćanje karticama - Visa, MasterCard, American Express, Diners i Maestro

  Plaćanje na rate:

  • Do 12 rata karticama:

Amercan Express kartica

Visa electron INSPIRE kartica od Intesa Sanpaolo banke

  • Do 24 rate karticama:

Visa Clasic kartica od UniCredit banke

MasterCard Charge kartica NLB banka

  • Do 36 rata karticama:

MasterCard Shop'n'Fun kartica od Sparkasse banke

Visa kupovna kartica od BBI banke

Cash Card kartica od ASA / Sberbank BH

Visa Magic Card kartica od Raiffeisen banke

  • Mikrofin robni kredit u iznosu od 200 do 3000 KM! - do 36 rata