Igrica za PS4 Fifa 21: Champions Edition

Posebna cijena 79,00KM Normalna cijena 178,00KM
Dostupno
SKU
5030949124104

Fifa 21 Champions Edition


Igrajte EA SPORTS™ FIFA 21 na PlayStationⓇ4, Xbox One i PC-u uz nove načine da se udružite i izrazite na ulicama i na stadionu.

Pokreću ga Frostbite™, FIFA 21 podiže igru ​​sa svježim značajkama koje vam omogućuju da zajedno uživate u još većim pobjedama u VOLTA FOOTBALL i FIFA Ultimate Team™, osjetite novu razinu realističnosti igranja koja vas nagrađuje za vašu kreativnost i kontrolu, upravljajte svakim trenutkom u Career Mode i doživite autentičnost bez premca koja vam pruža najvjernije iskustvo u igri The World's Game.

Stvorite više prilika za postizanje golova nego ikad prije uz potpuno nove dinamičke sustave napada u najinteligentnijoj igri FIFA-e do sada.

FIFA 21 podiže inteligenciju igrača i donošenje odluka na novu razinu, kako na lopti tako i izvan nje, stvarajući realističnije i informiranije kretanje, nadograđujući se na intenzitetu situacija 1 na 1 i otvarajući uvjete za stvarno nogometno iskustvo koje nagrađuje vama za vašu kreativnost i kontrolu na cijelom terenu.

Upravljajte svakim trenutkom u FIFA 21 Career Modeu s novim inovacijama koje stvaraju dodatnu dubinu u utakmicama, transferima i treninzima kako bi vam dali veću kontrolu nad usponom vašeg tima na vrh i olakšali vam nego ikad da započnete svoju menadžersku karijeru.

Više načina za igru. Više prilagođavanja. Više lokacija. Doživite dušu ulice zajedno s prijateljima dok pokazujete svoj stil u kavezima i terenima diljem svijeta kroz razne oblike malog nogometa.

Uživajte u potpuno novim načinima igranja najpopularnijeg načina u FIFA-i dok gradite svoj tim iz snova od prošlih i sadašnjih igrača u FIFA 21 Ultimate Teamu.

Igrajte s autentičnošću bez premca u FIFA-i 21 s više od 17.000 igrača i 700+ timova uz više od 90 stadiona i 30+ liga koje vam pružaju najvjerodostojnije iskustvo The World’s Game. FIFA 21 je jedino mjesto na kojem možete doživjeti ekskluzivni pristup najvećim svjetskim natjecanjima uključujući UEFA Ligu prvaka, UEFA Europsku ligu.


Specifikacije
Proizvođač Sony
Težina neto 0.172000
Težina pakiranja Kg0,172
Boja Crna
Garancija 12 mjeseci
Napišite vlastitu recenziju
Recenzirate:Igrica za PS4 Fifa 21: Champions Edition
Vaša ocjena

Ovaj proizvod možete platiti na sledeće načine:

  Jednokratno plaćanje:

  • Plaćanje gotovinom prilikom dostave
  • Plaćenje Internet bankarstvom ili uplatnicom u banci
  • Plaćanje karticama - Visa, MasterCard, American Express, Diners i Maestro

  Plaćanje na rate:

  • Visa Clasic kartica od UniCredit banke - do 24 rate
  • Visa electron INSPIRE kartica od Intesa Sanpaolo banke - do 12 rata
  • Amercan Express kartica - do 12 rata
Igrica za PS4 Fifa 21: Champions Edition