Kamera Xiaomi Smart C400

Brand

Xiaomi Xiaomi
Posebna cijena 89,00 KM Normalna cijena 111,00 KM
Dostupno
SKU
6934177799921
 • Jasna slika od 2.5K, 4MP
 • 360° rotacija
 • Al detekcija ljudi
 • Dvosmjerna funkcija glasovnog poziva

Zato što je to najbolji način da svoj dom držite pod kontrolom dok ste odsutni. Želite li znati što namjeravaju vaši ljubimci? Ili se bojite krađe? Mnogo je razloga za kupnju Xiaomi Smart Camera C400. Ova kamera ne samo da snima u stvarnom vremenu, već možete i dvosmjerno komunicirati preko nje.

Prenosi jasnu i jasnu sliku čak i noću, podaci se pohranjuju u sigurnu pohranu u oblaku, a prostor za pohranu moguće je povećati microSD karticom (do 256 GB). Kamera se okreće oko svoje osi i pokriva vertikalni kut od 110° – tako da pokriva cijelu prostoriju. Pogodan je za unutarnju i vanjsku upotrebu.

Koje su prednosti Xiaomi Smart Camera C400?

Xiaomi Smart Camera C400 ima leću od 4 MPx rezolucije 2.560 × 1.440 piksela. Snima visokokvalitetne 2,5K videozapise sa svim finim detaljima, čak i u uvjetima slabog osvjetljenja - zahvaljujući 940nm infracrvenom noćnom vidu, možete vidjeti jasnu sliku čak iu potpunom mraku. Osim toga, nikakva vas ometajuća rasvjeta neće probuditi dok spavate. 6P leća također smanjuje lom svjetlosti, tako da slike izgledaju vrlo realistično.

Kamerom upravljate pomoću aplikacije Mi Home/Xiaomi Home. Kontrola je jednostavna i intuitivna. Čak je i uparivanje kamere s telefonom brzo i jednostavno – samo uključite kameru, otvorite aplikaciju i prepustite se vođenju kroz korake. Ako želite montirati kameru u gornjem kutu sobe (naopako), u aplikaciji možete zgodno postaviti obrnutu sliku.

Dvostruki motor, tilt-zoom dizajn omogućuje rotiranje leće gore, dolje, lijevo i desno. Kamera se rotira 360° horizontalno, a kut gledanja je 110°, tako da stvarno pokriva cijelu prostoriju.

Zahvaljujući ugrađenom mikrofonu i zvučnicima, moguće je daljinski komunicirati sa bilo kim u prostoriji. Naravno, komunikacija je dvosmjerna, mikrofon može uhvatiti zvuk na udaljenosti do 5 metara. Funkcija inteligentnog smanjenja buke pomaže da zvuk bude jasniji i jasniji kako bi vas sugovornik dobro čuo, primjerice, čak i kada je TV uključen.

Specifikacije
Brend Xiaomi
Model C400
Boja Bijela
Garancija 12 mjeseci
Težina bruto (kg) 0.318000
Napišite vlastitu recenziju
Recenzirate:Kamera Xiaomi Smart C400
Vaša ocjena

Ovaj proizvod možete platiti na sledeće načine:

  Jednokratno plaćanje:

 • Plaćanje gotovinom prilikom dostave
 • Plaćenje Internet bankarstvom ili uplatnicom u banci
 • Plaćanje karticama - Visa, MasterCard, American Express, Diners i Maestro

  Plaćanje na rate:

 • Do 12 rata karticama:

Amercan Express kartica

Visa electron INSPIRE kartica od Intesa Sanpaolo banke

 • Do 24 rate karticama:

Visa Clasic kartica od UniCredit banke

MasterCard Charge kartica NLB banka

 • Do 36 rata karticama:

MasterCard Shop'n'Fun kartica od Sparkasse banke

Visa kupovna kartica od BBI banke

Cash Card kartica od ASA / Sberbank BH

Visa Magic Card kartica od Raiffeisen banke

 • Mikrofin robni kredit u iznosu od 200 do 3000 KM! - do 36 rata