Pametni sat Samsung Galaxy Watch 4

579,00 KM
Dostupno
SKU
8806092521872
  • besplatna dostava za narudžbe od 50 KM
  • plaćanje do 24 rate bez kamata

Galaxy Watch4 Classic

Polovica lica crnoga Galaxy Watch4 Classic sata prikazana je istaknuto s naglaskom na njegov prsten, materijale izrade i jednostavan zaslon na licu sata, na kojem se prikazuje vrijeme.

Sat koji Vas najbolje poznaje

Većina nas želi znati više o samima sebi kako bismo mogli biti najbolja verzija sebe. Zato smo osmislili potpuno nov Galaxy Watch4 Classic kako bi Vam bio suputnik na Vašem putovanju prema zdravijoj verziji sebe. 1

Lice crnoga Galaxy Watch4 Classic sata okrenuto je prema gore i prikazuje vrijeme.

DIZAJN

Uistinu
bezvremenski
klasik

Kućište Galaxy Watch4 Classic uređaja prikazano je u krupnom planu, s naglaskom na prikaz detalja njegova prstena.

DIZAJN

Za ovim rotirajućim prstenom neće se okretati samo pogledi

Izgled je pojedinih proizvoda bezvremenski, baš poput izgleda rotirajućeg prstena i živopisnog zaslona Galaxy Watch4 Classic sata. Njegov uglađeni dizajn na Vaše zapešće donosi profinjenost, dok visoka klasa njegovih materijala izrade izražava njegovu snažnu i intuitivnu funkcionalnost.

REMEN

Pričvrstite ga njegovim remenom
i počnite se kretati

Udobnost tijekom cijeloga dana uz sportski remen s brazdom (Ridge Sports Band). Njegov materijal izrade od fluoroelastomera čuva trajnost remena, a otporan je i na znoj, dok čvrsto prianja uz Vaše zapešće, u stopu prateći Vaš aktivan životni stil. 234

Prikazana je unutarnja strana zakopčanoga sportskog remena s brazdom (Ridge Sports Band), pričvršćenog za kućište sivoga Galaxy Watch4 Classic sata.
Crni sportski remen s brazdom (Ridge Sports Band) pričvršćen je za kućište crnoga Galaxy Watch4 Classic sata i prikazan bočno kako bismo vidjeli njegovu savitljivost koja savršeno pristaje zapešću.

LICE SATA

Novi dan. Novo lice sata

Vidimo srebrni Galaxy Watch4 Classic uređaj s crnim remenom zajedno s njegovim različitim licima sata.

Birajte između analognih i digitalnih lica sata, zajedno s brojnim pozadinama, vrstama slova i boja koje odgovaraju Vašem ukusu, vremenskim prilikama ili nekoj posebnoj prilici. Istaknite Vama svojstvena lica sata AR emotikonima i izrazite svoj stil, a animirana grafika pokazat će čime se bavite, poput trčanja ili slušanja glazbe.

FITNESS

Zdravlje
počinje ovdje

Muškarac sa šiltericom okrenutom naopako nosi Galaxy Buds2 slušalice i Galaxy Watch4 Classic uređaj. Desna mu je ruka, na kojoj se nalazi sat, podignuta te muškarac gleda u gradski krajolik u daljini.

SASTAV TIJELA

Nemojte samo osluškivati
svoje tijelo. Upoznajte ga

Pratite svoj napredak u fitnessu, uz naš prvi pametni sat koji praktično mjeri sastav tijela. Saznajte svoj postotak tjelesne masti, skeletnih mišića, tjelesne tekućine i još mnogo više, kako biste postigli svoje ciljeve. Samsung BioActive senzor i naš najbrži čip na Galaxy Watch donose najveće inovacije dosad. 5678910111213

Prednja strana lica Galaxy Watch4 sata prikazana je sa značajkom Sastav tijela na zaslonu te je sat spreman za mjerenje bioelektrične impedancije (BIA).

Izmjerite vrijednost bioelektrične impedancije (BIA) za 15 sekundi, koristeći samo dva prsta. Bilo kada i bilo gdje.

Prikazana je donja strana Galaxy Watch4 Classic uređaja, s naglaskom na senzoru.

Novi Samsung BioActive senzor prati sastav Vašeg tijela u stvarnom vremenu kako biste uvijek bili informirani dok upravljate svojim zdravstvenim ciljevima.

Rezultati mjerenja različitih parametara, od tjelesne težine, indeksa tjelesne mase (BMI), skeletnih mišića, mase masti, vode u organizmu do stope bazalnog metabolizma (BMR).

SVAKODNEVNA AKTIVNOST I FITNESS TRENING

Može pratiti bilo koju vrstu treninga koje se možete sjetiti

Različiti simboli vježbi prikazani su u obliku ikone, a odabrana je ikona tjelovježbe. Muškarac energično upotrebljava užad za vježbanje dok na ruci nosi Galaxy Watch4 Classic uređaj.
Osoba pliva u bazenu, noseći na ruci Galaxy Watch4 Classic uređaj.
Muškarac trči na otvorenom, noseći na ruci Galaxy Watch4 Classic uređaj.

Pratite svoje aktivnosti i fitness rezultate na svojem satu i telefonu. Brojite korake, provjeravajte kalorije i ostanite na mreži uz GPS. Galaxy Watch4 Classic prepoznaje tjelesnu aktivnost kako bi pratio Vaše rutine, a podržava više od 90 vježbi, za još preciznija izvješća o Vašim treninzima. 14

GRUPNI IZAZOV

Vaši su prijatelji uz Vas
tijekom treninga

U nastavku tekstualne poruke u oblačiću vidimo dva emotikona; nalet vjetra i par očiju koje gledaju ulijevo.

Vidimo se u ciljnoj ravnini, Davide!  

12:45 PM

Prikazana je prednja strana Galaxy Watch4 Classic sata sa zelenom crtom na zaslonu, a na licu sata prikazan je tekst „3. mjesto“ u grupnom izazovu hodanja s prijateljima. Oko sata vidimo prikazane različite osobe u krugovima. Gore lijevo i dolje desno vidimo oblačiće s tekstom od kojih svaki ukazuje na svojega govornika.

Dva emotikona uskličnika navedena su prije i nakon riječi „Pazi“.

 Pazi  Isabella nas sustiže...

12:46 PM

Uživajte u svakom koraku zajedno sa svojim prijateljima i obitelji zahvaljujući Galaxy Watch4 Classic pametnom satu. Pratite svoje korake i natječite se s prijateljima u zabavnom natjecanju putem Live Message sustava za razmjenu poruka uživo. Izazovi su popraćeni prigodnim značkama i sustavom bodova kako bi Vam vježbe bile još više motivirajuće, zabavne i društveno ispunjujuće.

ZDRAVLJE

Sat koji pazi na Vas

Prikazan je Galaxy Watch4 Classic uređaj crne boje kućišta i remena. Na licu sata prikazani su izbornici za značajku mjerenja krvnog tlaka i EKG-a.

KRVNI TLAK I EKG

Svi podatci koje Vam srce poželi

Upoznajte Samsung BioActive senzor koji mjeri EKG i krvni tlak u stvarnom vremenu. Nakon početne kalibracije, senzori brzo provjeravaju Vaš krvni tlak. S pomoću EKG-a možete provjeravati i nepravilnosti u broju otkucaja i srčanom ritmu te slati podatke izravno na svoj telefon odakle ih potom možete lako dijeliti dalje. 15161718192021

Istaknuta je donja strana senzora za mjerenje krvnog tlaka na Galaxy Watch4 Classic uređaju, a zatim se naglasak stavlja na senzor koji mjeri EKG.

Krvni tlak Izmjerite krvni tlak s pomoću optičkog senzora otkucaja srca, poznatog i pod imenom fotopletizmografski (PPG) senzor.

EKG Izmjerite EKG vrijednosti s pomoću električnog senzora za praćenje srčanog ritma.

Prednje lice sata Galaxy Watch4 Classic uređaja mjeri otkucaje srca. Prikaz na njegovu zaslonu mijenja se iz izbornika za mjerenje otkucaja srca u sučelje za mjerenje.

NAPREDNO SPAVANJE

Najcjelovitija analiza spavanja na Galaxy satu

Prikazan je srebrni Galaxy Watch4 Classic uređaj sa kružno zakopčanim srebrnim remenom, a na njegovu se licu sata prikazuje značajka praćenja spavanja.

Senzor za praćenje spavanja prepoznaje i pruža cjelovitu analizu Vaših faza spavanja dok odmarate. Poboljšane mogućnosti mjerenja omogućuju Vam provjeru razine kisika u krvi i tipove hrkanja (ne kažemo da Vi hrčete). Osim toga, možete dobiti napredne uvide i savjete koje donosi Nacionalna zaklada za spavanje radi postizanja bolje kvalitete i trajanja spavanja. 222324252627

 

NOVI OPERATIVNI SUSTAV

On je pravi timski igrač

Prikazuje se bočni pogled na crni Galaxy Watch4 Classic uređaj, te vidimo ikone različitih aplikacija.

Prvi pametni sat s operativnim sustavom Wear OS koji je razvio Samsung, Galaxy Watch4 Classic omogućuje Vam jednostavan pristup Vašim omiljenim aplikacijama na Vašem zapešću. Na raspolaganju Vam je bogat izbor aplikacija, od onih za strujanje glazbe, do bilo čega u ogromnoj biblioteci aplikacija za zdravlje i fitness. 2829

KOMPATIBILNOST

Radi dobro s drugim uređajima

Galaxy Watch4 Classic dolazi s Wear OS operativnim sustavom koji je razvio Samsung, donoseći Vam mogućnost jednostavnog povezivanja sa Samsung Galaxy uređajima. Upravljajte značajkom aktivnoga poništavanja buke (ANC) na Galaxy Buds2 slušalicama ili omogućite aplikacije na svojem telefonu izravno sa svojega sata. Dodatne značajke poput kompasa pomoći će da uz svoj Galaxy Watch4 Classic budete još snalažljiviji. 30

Galaxy Watch4 ima kućište srebrne boje i srebrni remen.
Galaxy Watch4 
Galaxy Buds2 slušalice prikazane su u maslinastozelenoj boji.
Galaxy Buds2 
Galaxy Z Flip3 5G prikazan je napola sklopljen.
Galaxy Z Flip3 5G 
Galaxy Z Fold3 5G također je prikazan napola sklopljen.
Galaxy Z Fold3 5G 

Život se otvara uz Galaxy

Izgradnja bolje budućnosti u pokretu

Podržavanje Globalnih ciljeva upravo je postalo jednostavnije. Pridružite se pokretu kako bi svijet postao bolje mjesto izravno sa svojega ručnog zgloba na aplikaciji Samsung Global Goals za Galaxy Watch.

Prikazana su dva uređaja Galaxy Watch4. Jedan je crni Galaxy Watch4 koji pokazuje vrijeme. Drugi je zeleni Galaxy Watch4 koji prikazuje popis globalnih ciljeva.
 
Specifikacije
Proizvođač Samsung
Veličina ekrana 1,4"
Procesor Dual-Core
Brzina procesora 1,15 GHz
Radna memorija (RAM) 1.5 GB
Memorija 16 GB
Povezivost Bluetooth, NFC, Wi-Fi, GPS
Ostalo Senzori Akcelerometar, barometar, žiroskop, geomagnetski senzor, svjetlosni senzor, optički senzor otkucaja srca, električni senzor srca, senzor za analizu bioelektrične impedanse, senzor Hall, OS: Wear OS Pokreće Samsung
Težina pakiranja Kg
Garancija 24 mjeseca
Boja Crna
Napišite vlastitu recenziju
Recenzirate:Pametni sat Samsung Galaxy Watch 4
Vaša ocjena
Pametni sat Samsung Galaxy Watch 4