Samsung Galaxy A32 4/128GB Dual SIM Plavi

495,00KM
U ratama: x   22,69
  KM mjesečno
Dostupno
SKU
8806092081901
 • Žena na biciklu iza Galaxyja A32. Slika prolazi ivicama ekrana telefona dajući njegov impresivan pogled. Tekst kaže da je svjetlina 800 gnjida, zaštitni štit za oči, sa SGS logotipom i stvarnim glatkim.
  Displej
 •  
 • Stražnji plan izbliza napredne četverostruke kamere, koja prikazuje glavnu kameru F1.8 64MP, ultra široku kameru F2.2 8MP, dubinsku kameru F2.4 5MP i makro kameru F2.4 5MP.
  Multi Kamera Sistem
 •  
 • Galaxy A32 stoji, okružen kružnim tačkama, s tekstom baterije od 5.000 mAh i prilagodljivim brzim punjenjem od 15 W.
  Baterija
Galaxy A32 Key visual dolazi u tri uređaja sa svojim službenim logotipom sa strane. Na ekranu uzbuđeni mladić uskoči tamo gdje stoji okružujući na njemu tekst "Awesome".

*Slika je simulirana. **Dostupnost boja može varirati ovisno o državi ili operateru.

Nevjerovatan ekran, veoma glatko pomijeranje

Počastite svoje oči živopisnim detaljima sa FHD+ Super AMOLED ekranom koji doseže i 800 nita¹ za jasnoću čak i na jarkoj dnevnoj svjetlosti. Eye Comfort Shield² smanjuje plavu svjetlost a Real Smooth funkcija održava iskustvo gledanja glatkim, bilo da igrate igricu ili listate sadržaj. Sve to na ekspanzivnom 6,4-inčnom Infinity-U ekranu.

Žena na biciklu iza Galaxyja A32. Slika prolazi ivicama ekrana telefona dajući njegov impresivan pogled. Tekst kaže da je svjetlina 800 gnjida, zaštitni štit za oči, sa SGS logotipom i stvarnim glatkim.

*Slike služe kao ilustracija. **Mjereno dijagonalno, veličina ekrana je 6,4 inča kao puni pravougaonik i 6,2 inča ako se uzmu u obzir zaobljeni uglovi. Stvarna površina prikaza je manja zbog zaobljenih uglova i otvora za kameru.1. U slučaju da je prilagodljivo osvjetljenje podešeno na „Uključeno” u podešavanju. Kada je ekran izložen jačini osvjetljenja od preko 20000 luksa kako prepoznaje senzor osvjetljenja na telefonu, kao što su okruženja sa mnogo ambijentalne svjetlosti ili direktne sunčeve svjetlosti, osvijetljenost se može povećati i do 800 nita. Vrijednosti osvijetljenosti koje izmjeri senzor mogu varirati ovisno o uglu svjetlosti.2. Ekran Galaxy A32 (SM-A325) telefona je od SGS dobio certifikat za njegu očiju koji se temelji na njegovoj sposobnosti da drastično umanji štetne učinke plave svjetlosti. Ovaj certifikat se može pronaći na https://www.sgs.com.

Minimalistički dizajn sa zapanjujućim stilom

Obavijte svoje ruke oko elegantnog dizajna sa mekim ivicama na nevjerovatnom Galaxy A32. Sa ikoničnim dizajnom kamere i svjetlucavom završnom obradom na poleđini, telefon ne samo da se ističe - on postavlja novi standard. Odaberite jednu od četiri privlačne boje: Crna, Bijela, Plava i Ljubičasta.

Šest telefona u Awesome crnoj, Awesome White, Awesome Blue i Awesome Violet, gledano iz različitih uglova kako bi pokazali dizajn.

*Dostupnost boja može varirati ovisno o državi ili operateru.

Nevjerovatna kamera, zabilježite svaki detalj

Galaxy A32 sistem kamere sa nekoliko objektiva vodi fotografiju na novi nivo. Upotrijebite visoku rezoluciju na Glavnoj kameri od 64MP za oštre, jasne slike tokom cijelog dana. Proširite ugao gledanja uz Ultraširoku kameru. Prilagodite fokus uz Dubinsku kameru ili priđite bliže detaljima pomoću Makro kamere.

 
Stražnji plan izbliza napredne četverostruke kamere, koja prikazuje glavnu kameru F1.8 64MP, ultra široku kameru F2.2 8MP, dubinsku kameru F2.4 5MP i makro kameru F2.4 5MP.

Ultraširoka kamera, ultraširoki trenuci

Slično vidnom polju ljudskog oka, i ultra široka kamera od 8MP vidi svijet pod uglom gledanja od 123 stepena, što dodaje više perspektive svemu što snimate.

1. Čovjek koji stoji na košarkaškom terenu. Snimka je izbliza, prikazuje muškarca i centar terena.
Široki ugao
 
2. Čovjek koji stoji na košarkaškom terenu. Snimljen na ultra širokoj kameri, možete vidjeti više terena i prizora oko njega.
Ultraširoki ugao
1. A man standing in a basketball court. It is a close crop shot, showing the man and the center of the court.
*Slike služe kao ilustracija. **Ultraširoko iskustvo gledanja (fotografija/videozapis) je podržano samo za zadnju kameru.

Makro kamera obraća pažnju na sitne detalje

Približite se predmetu fotografisanja sa Makro kamerom od 5MP i otkrijte detalje koje ste ranije propuštali. Ona primjenjuje prirodni bokeh efekt na Vaše fotografije, omogućavajući subjektu da se ističe u odnosu na pozadinu.

*Slika služi kao ilustracija. **Makro kamera podržana samo za zadnju kameru.

 
Izbliza snimljen makro kamerom, koji prikazuje detalje o grupi malih šarenih sfera.

Donesite fokus naprijed uz Dubinsku kameru

Dubinska kamera od 5MP omogućava Vam da podesite dubinu vidnog polja u Vašim fotografijama. Jednostavnim dodirom možete lako i fino podesiti zamućenje pozadine iza objekta za visokokvalitetne snimke portreta koji se istinski ističu.

1. Muškarac koji stoji u dvorištu. Snimljene dubinskom kamerom, zgrade u pozadini su zamućene.
Portret mod uključen
 
2. Muškarac koji stoji u dvorištu. I on i zgrade u pozadini su podjednako jasni.
Portret mod isključen
1. A man standing in a courtyard. Taken with the Depth Camera, the buildings in the background are blurred.
*Slike služe kao ilustracija.

Prednja kamera, selfi fotografije koje privlače pažnju

Zauzmite pozu i zabilježite zadivljujuće selfije prednjom kamerom Galaxy A32 telefona od 20MP. Uživajte u jasnim detaljima ili pomoću bokeh efekta zamutite pozadinu da pretvorite svoje selfije u autoportrete.

*Slike služe kao ilustracija.

 
Žena gleda u kameru snimajući selfie. Pozadina je suptilno zamućena efektom bokeh.

Nevjerovatna baterija, traje dva dana¹

5000mAh (tipično)² baterije pruža više vremena da radite ono što volite - reprodukujete sadržaj, dijelite, igrate igrice i još više. Upravljanje napajanjem putem AI detektuje i prilagođava se upotrebi Vašeg mobilnog telefona za dugotrajno napajanje. A sa do 15W Prilagodljivog brzog punjenja, Galaxy A32 Vas brzo vraća u punu snagu.

Galaxy A32 stoji, okružen kružnim tačkama, s tekstom baterije od 5.000 mAh i prilagodljivim brzim punjenjem od 15 W.

1. *Nezavisno procijenjeno od strane Strategy Analytics agencije za upotrebu profila prosječnog/tipičnog korisnika u Velikoj Britaniji između 20.01.2021-31.01.2021. s verzijama prije zvaničnog predstavljanja SM-A725, SM-A525, SM-A526, SM-A325, SM-A326 pod zadanim postavkama koristeći LTE i 5G Sub6 mreže (NIJE testirano za 5G mmWave mrežu). Stvarni vijek trajanja baterije ovisi o mrežnom okruženju, korištenim karakteristikama i aplikacijama, učestalosti poziva i poruka, broja punjenja i mnogih drugih faktora.2. Tipična vrijednost testirana je u nezavisnim laboratorijskim uslovima. Tipična vrijednost je procijenjena prosječna vrijednost uzimajući u obzir odstupanja u kapacitetu baterije među uzorcima baterija koje su testirane u skladu sa standardom IEC 61960. Nazivni (minimalni) kapacitet je 4860mAh. Stvarni životni vijek baterije može varirati ovisno o mrežnom okruženju, obrascima korištenja i drugim faktorima.

Nevjerovatne performanse da učinite više odjednom

Bilo da ste fokusirani na jedan zadatak ili više zadataka odjednom, Galaxy A32 pruža veliko pojačanje performansi zahvaljujući naprednom Osmojezgrenom procesoru i do 4GB/6GB/8GB RAM memorije. Pohranite više i brišite manje uz 64GB/128GB interne memorije. Ako ni to nije dovoljno, dodajte i do 1TB pomoću micro SD kartice.

A32 prikazuje noćni pogled na grad, što znači da uređaj nudi osmojezgreni procesor, 4GB / 6GB / 8GB RAM-a, 64GB / 128GB prostora za pohranu, do 1TB Micro SD kartice.

*Kapacitet RAM i interne memorije mogu varirati ovisno o državi. Stvarna dostupna memorija pohranjivanja može varirati ovisno o unaprijed instaliranom softveru. **Micro SD kartica se prodaje odvojeno.

Game Booster Vam daje momentalnu prednost

Pojačajte performanse uz Game Booster. Smanjite smetnje i poboljšajte svoju igru uz namjenski interfejs i lako dostupan meni. Frame Booster pruža grafici uglađene i vjerodostojne pokrete. I igrajte najbolje što možete jer Game Booster uči Vaše obrasce upotrebe kako bi optimizirao bateriju, temperaturu i memoriju.

Galaxy A32 vam nudi Game Booster koji uči da optimizira bateriju, temperaturu i memoriju tokom igranja igre.

*Slike uređaja i ekrana služe kao ilustracija. **Kompatibilnost Game Booster može varirati ovisno o igrici.

Zaštitite ono što Vam je bitno

Samsung Knox, ugrađen u hardver i softver uređaja od samog početka štiti Vaš uređaj od prvog minuta kada ga upalite. Pruža slojevitu odbrambenu zaštitu, čuva Vaše najosjetljivije informacije od zlonamjernog softvera i prijetnji.

Tekst kaže "Sigurno s logotipom Samsung Knox umjesto U. Pet slojeva u obliku telefona, jedan ima sklop i čip, a ostala četiri izgledaju poput stakla s logotipom Samsung Knox. Svaki sloj predstavlja zaštitne slojeve Samsung Knoxa: Hardware Root of Trust, Knox Verified Boot, TIMA *, SE za Android i Container.

*Arhitektura mjerenja integriteta bazirana na Trustzoneu.

Sigurni jednostavnim dodirom

Senzor za prepoznavanje otiska prsta na ekranu Galaxy A32 prepoznaje Vaš jedinstven otisak prsta što omogućava jednostavan i siguran način da otključate svoj telefon. A uz Samsung Pass usluge biometrijske autentifikacije, Vaš otisak prsta omogućava bržu i sigurniju metodu autentifikacije za prijavu na aplikaciju i web sajt.

*Funkcija web prijave funkcije Samsugn Pass je dostupna samo u Samsung Internet. **Kompatibilnost i dostupnost Samsung Pass funkcija i karakteristika može varirati ovisno o aplikacijama.

 
Galaxy A32 gledan sprijeda, nema ništa osim ekranskog senzora otiska prsta na ekranu.

Optimiziran za Vaš mir

Uživajte u glatkim pokretima i predivnom dizajnu na One UI. Optimiziran za svaku veličinu ekrana omogućava da se fokusirate na ono što Vam je bitno na udoban i intuitivan način. One UI omogućava da podesite svoj telefon da se podudara s Vašim ukusima i potpuno uživate u svom udobnom Galaxy iskustvu.

*Dostupnost funkcija One UI funkcija, aplikacija i usluga može varirati ovisno od uređaja, verzije operativnog sistema i države. **Slike uređaja i ekrana služe samo kao ilustracija.

 
Pogled s prednje strane uređaja koji prikazuje obavijest i brzi panel u bijeloj pozadini dok vam jedno korisničko sučelje pomaže u fokusiranju.

Nevjerovatno Android™ iskustvo, uvijek

Nabavite najnovije Google aplikacije na Android OS-u, u potpunosti podržane na Vašem Galaxy A32.

*Dostupnost Google aplikacija može varirati ovisno od države ili jezika. **Google, Android, Google Play, YouTube i druge oznake su zaštitni znakovi Google LLC.

 
Prikazuju se Googleove aplikacije instalirane na Galaxy A32 (Trgovina Play, YouTube, Asistent, Mape, Google, Chrome, Gmail, Fotografije)

Koristite Galaxy Buds Pro da poboljšate svoje iskustvo sa Galaxy A32

Otvara se Pupoljci Pro postavljeni u sredinu kućišta. U gornjem lijevom dijelu nalazi se stražnji dio Galaxy A32, a u donjem desnom prednji dio Galaxy A32.

*Galaxy Buds Pro slušalice se prodaju odvojeno.

S lakoćom pronađite svoje Galaxy Buds Pro pomoću SmartThings Find

*Svi uređaji moraju se registrovati na SmartThings kako bi primali pametna obavještenja. Zahtijeva se prijava na Samsung račun, konekcija na Wi-Fi ili mrežu za prenos podataka i konfiguracija podešavanja u SmartThings Find aplikaciji.

 
Jedan od Buds Pro je u uglu kauča. Na Buds Pro postoji ikona lokacije.

Uvijek Vama na usluzi, gdje god i kada god

Budite spokojni kada odlučite kupiti Galaxy pametni telefon. Interaktivna dijagnostika i optimizacija u Samsung Members aplikaciji Vam olakšavaju podešavanje performansi Vaših uređaja, dok Vam naša linija za pomoć omogućava da riješite probleme kada Vam pomoć zatreba.

Galaxy pametni telefon pruža usluge brige pomoću automatskih provjera, interaktivnih provjera, čišćenja memorije i optimizacije postavki.

*Dostupne funkcije i karakteristike za Samsung Members aplikaciju mogu varirati ovisno o državi i uređaju. **Uređaj i slike služe samo kao ilustracija.

Upoznajte novi Galaxy A. „Awesome” jeste za svakoga.

 
Telefoni serije A, ventilirani. Četiri se gledaju straga kako bi se prikazala stražnja kamera i boje Awesome White, Awesome Blue, Awesome Violet i Awesome Black. Jedan se vidi sprijeda, a na ekranu je kolaž ženske glave, jarko ružičasti džemper i suknja s tigrastim uzorkom i provjerene hlače s natpisom Awesome
Specifikacije
Proizvođač Samsung
Veličina ekrana 6,4"
Rezolucija ekrana 1080 x 2400
Memorija 128/4GB
Mobilne mreže 4G, 5G
Utori za kartice SIM 1 + SIM 2 + MicroSD
Povezivost Audio ulaz, Bluetooth, NFC, Wi-Fi, GPS, USB Type C 2.0
Baterija 5000 mAh
Operativni sustav Android
Težina neto 0.205000
Težina pakiranja Kg
Garancija 24 mjeseca
Boja Plava
Napišite vlastitu recenziju
Recenzirate:Samsung Galaxy A32 4/128GB Dual SIM Plavi
Vaša ocjena

Ovaj proizvod možete platiti na sledeće načine:

  Jednokratno plaćanje:

 • Plaćanje gotovinom prilikom dostave
 • Plaćenje Internet bankarstvom ili uplatnicom u banci
 • Plaćanje karticama - Visa, MasterCard, American Express, Diners i Maestro

  Plaćanje na rate:

 • Visa Clasic kartica od UniCredit banke - do 24 rate
 • Visa electron INSPIRE kartica od Intesa Sanpaolo banke - do 12 rata
 • Amercan Express kartica - do 12 rata
Samsung Galaxy A32 4/128GB Dual SIM Plavi