NIKON D5600 + Objektiv AF-P DX 18-55 f/3.5-5.G VR

1.399,00 KM
U ratama: x   64,12
  KM mjesečno
Nedostupno
SKU
NIKON D5600 + Objektiv AF-P DX 18-55 f/3.5-5.G VR

Potaknite svoj kreativni duh stalno povezanim fotoaparatom D5600.

 Opremljen Nikonovom moćnom tehnologijom slike, D5600 mjesto je na kojem nastaje čarolija. To je fotoaparat koji vašim idejama daje moć.

Oslobodite svoju maštu: Kvaliteta slike fotoaparata Nikon D-SLR

Ako ste među fotografima koji vide ono što drugima promiče, kvaliteta slike vam je najvažnija.

 
Predobro da se ne bi podijelilo: ostanite povezani putem aplikacije SnapBridge
Povezujte se i nadahnjujte druge dijeleći svoje slike D-SLR kvalitete u trenu.

Nikonova revolucionarna aplikacija SnapBridge koristi tehnologiju Bluetooth® low energy kako bi vaš D5600 bio stalno povezan s kompatibilnim pametnim uređajem.¹ Fotoaparat ćete jednostavno povezati s pametnim uređajem. Nakon što to učinite, fotoaparat će moći sinkronizirati fotografije na uređaj tijekom snimanja bez potrebe da se svaki put ponovno povezujete. Svaka slika koju snimite trenutno se pojavljuje na vašem telefonu ili tabletu, spremna za dijeljenje. A videozapise možete prenositi ručno kad god poželite. Povezivanje putem aplikacije SnapBridge omogućuje vam i daljinsko snimanje pametnim uređajem. Bez obzira na to kako upotrebljavate SnapBridge, možete nastaviti s upotrebom pametnog uređaja bez ometanja i ne morate se zabrinjavati da ćete iscrpiti bateriju fotoaparata. Vaša je perspektiva jedinstvena: pomoću aplikacije SnapBridge možete je istoga trena podijeliti s drugima.

Fotoaparat Nikon D-SLR: kad fotografija uistinu izgleda kao fotografija
Besprijekorna ergonomija iznimno lako prenosivog fotoaparata D5600 omogućuje vam jednostavno uživljavanje u doživljaj fotografiranja.

Stvarajte upečatljive kompozicije uz pomoć visokokvalitetnog optičkog tražila koje vam pruža nevjerojatno jasan pogled kroz objektiv – kad se želite fokusirati na objekt snimanja, snimanjem kroz tražilo možete blokirati sunčevu svjetlost i druge smetnje. Stabilnije držanje fotoaparata možete zadržati i pri upotrebi telefotografskog objektiva. Dobar položaj kotačića odabira naredbe i višenamjenske tipke omogućit će vam jednostavno mijenjanje postavki za vrijeme snimanja. Postavke možete namjestiti i dodirnom Fn funkcijom putem velikog dodirnog zaslona bez skidanja pogleda s tražila. S kućištem koje teži tek 420 g (približno) i integriranom oblogom s karbonskim ojačanjem, ovaj je fotoaparat dovoljno lagan i otporan da ga možete ponijeti bilo kamo.² Od istraživačkog putovanja do prometnih gradskih ulica, jednom kada pod prstima osjetite držak fotoaparata s dubokim zahvatom i počnete snimati, nećete ga htjeti ispustiti iz ruke.

 

Snimite ono što vidite onako kako vidite: dodirni zaslon s promjenjivim kutom

Sada možete snimati fotoaparatom D-SLR koji vidi svijet na vaš način – čak i kad ga vi vidite iz potpuno drugog kuta.

 
Neka vam ništa ne promakne: brzina i preciznost za ostvarenje svake ideje
Kada sve uočavate, želite fotoaparat kojemu ništa ne promiče.

Bez obzira na to nalazite li se usred akcije ili snimate izdaleka, iznimno precizan sustav AF-a fotoaparata D5600 brzo će se usmjeriti na vaš objekt i zadržati ga u fokusu. Sustav AF-a s 39 fokusnih točaka pokriva veliko područje kadra, a devet iznimno preciznih kombiniranih senzora u središtu daje poboljšanu preciznost. Kad snimate u načinu Live View (Prikaz uživo), AF s otkrivanjem kontrasta omogućuje vam dobro usmjeravanje. A kad se niotkuda pojavi onaj dugo željeni kadar, fotoaparat može snimati brzinom od pet slika u sekundi kako bi savršenom preciznošću uhvatio taj trenutak.

Videozapisi koje ćete s ponosom podijeliti: D-Movie i videozapis s vremenskim odmakom
Snimite besprijekorne videoisječke pune HD razlučivosti s finim detaljima koje ćete s ponosom podijeliti s drugima.

D-Movie omogućuje snimanje pri brzini kadra do 50p/60p. Kontinuirano automatsko fokusiranje s prikazom uživo (neprestani AF sa servom) omogućuje da vaši objekti ostanu oštri čak i u dinamičnim situacijama. A ako snimate s objektivom iz kompleta AF-P NIKKOR, snimak će biti gotovo bez šuma mehanizma zahvaljujući ugrađenom koračnom motoriću objektiva. Videozapis s vremenskim odmakom, preuzet od Nikonovih naprednih D-SLR fotoaparata, pretvara prizore sporih oblaka ili prometne ulice u brze dramatične sekvence. A videozapise snimljene fotoaparatom D5600 jednostavno je podijeliti aplikacijom za povezivanje SnapBridge, koja se nalazi u fotoaparatu.

Umjetnički dojam: kreativni alati u fotoaparatu
Maksimalno poboljšajte učinak svojih fotografija i videozapisa pomoću niza kreativnih alata na fotoaparatu.

Nizom posebnih efekata jednostavno povećajte izražajnost svake slike: odabrani efekt možete pogledati u značajci Live View (Prikaz uživo) i podesiti njegov intenzitet prije snimanja. Još veću kontrolu nad izgledom i dojmom svojih slika postići ćete ako pri snimanju upotrijebite funkciju Picture Control (Kontrola slike) za precizno podešavanje postavki kao što su kontrast i zasićenje. Mogućnost Flat (Ravnomjerno) u funkciji Picture Control (Kontrola slike) olakšat će vam doradu videozapisa u naknadnoj obradi. A možete i izraditi i spremiti prilagođenu postavku Picture Control (Kontrola slike) samo za svoju upotrebu. Pomoću niza efekata na izborniku za retuširanje možete brzo naglasiti atmosferu ili promijeniti dojam fotografija u fotoaparatu. Povezivanjem putem značajke SnapBridge možete iskoristiti prednosti pametnog telefona ili tableta kako biste nastavili kreativni proces pomoću svojih omiljenih aplikacija.

Specifikacije
Brend Nikon
Baterija Litij-ionska
Veličina ekrana 3.2" (8.1 cm)
Povezivost Audio ulaz, Bluetooth, HDMI, USB, Wi-Fi
Senzor slike 24.2 MP
Boja Crna
Garancija 12 mjeseci
Težina bruto (kg) 0.465000
Napišite vlastitu recenziju
Recenzirate:NIKON D5600 + Objektiv AF-P DX 18-55 f/3.5-5.G VR
Vaša ocjena

Ovaj proizvod možete platiti na sledeće načine:

  Jednokratno plaćanje:

  • Plaćanje gotovinom prilikom dostave
  • Plaćenje Internet bankarstvom ili uplatnicom u banci
  • Plaćanje karticama - Visa, MasterCard, American Express, Diners i Maestro

  Plaćanje na rate:

  • Do 12 rata karticama:

Amercan Express kartica

Visa electron INSPIRE kartica od Intesa Sanpaolo banke

  • Do 24 rate karticama:

Visa Clasic kartica od UniCredit banke

MasterCard Charge kartica NLB banka

  • Do 36 rata karticama:

MasterCard Shop'n'Fun kartica od Sparkasse banke

Visa kupovna kartica od BBI banke

Cash Card kartica od ASA / Sberbank BH

Visa Magic Card kartica od Raiffeisen banke

  • Mikrofin robni kredit u iznosu od 200 do 3000 KM! - do 36 rata