Sony Playstation 5 B Chassis Disc Edition + Horizon Forbidden West PS5 + Gran Turismo 7 PS5

1.469,00KM
U ratama: x   67,33
  KM mjesečno
Dostupno
SKU
711719418597

PS5 Disc Edition otvara nove mogućnosti igranja koje niste očekivali. Doživite munjevito brzo učitavanje s ultrabrzim SSD-om, dublje uranjanje s podrškom za haptičke povratne informacije, prilagodljive okidače i 3D zvuk te potpuno novu generaciju najboljih igara za PlayStation. PS5 je također kompatibilan s 99% igara za PS4.

PlayStation 5 B Chassis + Horizon Forbidden West PS5 + Gran Turismo 7 PS5

PS5 Disc Edition otvara nove mogućnosti igranja koje niste očekivali. Doživite munjevito brzo učitavanje s ultrabrzim SSD-om, dublje uranjanje s podrškom za haptičke povratne informacije, prilagodljive okidače i 3D zvuk te potpuno novu generaciju najboljih igara za PlayStation.

Iskoristite snagu prilagođenog CPU-a, GPU-a i SSD-a s integriranim I/O koji prepisuju pravila o tome što PlayStation konzola može učiniti. Otkrijte dublje iskustvo igranja uz podršku za taktilnu povratnu informaciju, prilagodljive okidače i 3D audio tehnologiju. PS5 je također kompatibilan s 99% igara za PS4.

Pojačajte svoje iskustvo igranja uz PlayStation 5. Uživajte u munjevitom učitavanju uz ultra-brzi SSD, duboko uronjenje s haptičkim povratnim informacijama, prilagodljive okidače i 3D zvuk. Uz Game Boost, poboljšajte svoj omiljeni sadržaj. Cijenite brže i uglađenije stope igre. Play nema ograničenja s potpuno novom generacijom nevjerojatnih PlayStation igara.

Sada imate mogućnost omogućiti igre za više igrača na mreži između PS5 i PS4 igrača. PS4 igrači mogu se jednostavno pozvati da igraju s PS5 igračima i obrnuto. Također, možete unakrsno komunicirati na PS4 i PS5 putem glasovnog chata. Nastavite razgovor s njihovim računom za PlayStation™ Network. Možete čak i razgovarati s igračima na mobilnim uređajima koji imaju aplikaciju PlayStation. PS5 konzola otvara nove mogućnosti igranja koje nikada niste očekivali. Doživite munjevito brzo učitavanje uz ultra-brzi SSD, dublje uranjanje s podrškom za haptičku povratnu informaciju, prilagodljive okidače i 3D audio te potpuno novu generaciju nevjerojatnih PlayStation igara. Vaše iskustvo igranja na konzoli bit će realističnije nego ikad s PlayStationom 5. Kako PlayStation 5 ima ladicu za diskove, možete koristiti i fizičke igre i Blu-ray filmove. Zahvaljujući moćnoj grafičkoj procesorskoj jedinici konzole, možete igrati igre u 4K razlučivosti i maksimalnoj brzini osvježavanja od 120 fps.

Povrh toga, SSD osigurava da se igre učitavaju 20 puta brže nego s prethodnim generacijama PlayStationa. Zvuk je također poboljšan za igranje na konzolama zahvaljujući podršci za 3D audio. Na taj način možete čuti točno odakle dolazi zvuk i kolika je vaša udaljenost od izvora. Tijekom igranja možete upravljati svojim likom pomoću priloženog DualSense kontrolera. Sony je u ovo ugradio haptičku povratnu informaciju i prilagodljive okidače, tako da ne samo da ćete vidjeti i čuti što se događa u vašoj igri, već to možete i osjetiti.

 • Ultra-High Speed ​​SSD Maksimalno povećajte svoje sesije igranja uz skoro trenutno vrijeme učitavanja za instalirane PS5™ igre.
 • Integrirani I/O Prilagođena integracija sustava konzole PS5™ omogućuje kreatorima da povuku podatke sa SSD-a tako brzo da mogu dizajnirati igre na načine koji nikada prije nisu bili mogući.
 • Praćenje zraka - Uronite u svjetove s novom razinom realizma dok se zrake svjetlosti individualno simuliraju, stvarajući realistične sjene i refleksije u podržanim igrama PS5™.
 • 4K-TV igranje - igrajte svoje omiljene PS5™ igre na svom zadivljujućem 4K TV-u.
 • Do 120 fps s izlazom od 120 Hz - uživajte u glatkoj i fluidnoj igri s velikom brzinom kadrova u sekundi do 120 fps za kompatibilne igre, uz podršku za 120 Hz izlaz na 4K zaslonima.
 • HDR tehnologija - Uz HDR TV, podržane PS5™ igre prikazuju nevjerojatno živ i realističan raspon boja.
 • 8K izlaz - PS5™ konzole podržavaju 8K izlaz, tako da možete igrati igre na svom zaslonu rezolucije 4320p.
 • Tempest 3D AudioTech - Uronite u zvučne pejzaže u kojima se čini da zvuk dolazi iz svih smjerova. Kroz vaše slušalice ili TV zvučnike vaše okruženje uistinu oživljava uz Tempest 3D
 • AudioTech u podržanim igrama.
 • Haptička povratna informacija - Doživite haptičku povratnu informaciju putem bežičnog kontrolera DualSense u odabranim PS5 naslovima i osjetite učinke i utjecaj svojih radnji u igri putem dinamičke senzorne povratne informacije.
 • Prilagodljivi okidači – uhvatite se u koštac s impresivnim adaptivnim okidačima, s dinamičkim razinama otpora koje simuliraju fizički utjecaj aktivnosti u igri u odabranim PS5 igrama.+
   

Horizon Forbidden West PS5

Pridružite se Aloy dok se bori sa Zabranjenim Zapadom - veličanstvenom, ali opasnom granicom koja skriva nove tajanstvene prijetnje. Istražite daleke zemlje, borite se s većim strojevima koji izazivaju strahopoštovanje i susrećete se sa zapanjujućim novim plemenima dok se vraćate u daleku budućnost, postapokaliptični svijet Horizona. Zemlja umire. Opake oluje i nezaustavljiva štetočina pustoše razbacane ostatke čovječanstva, dok zastrašujući novi strojevi šuljaju po njihovim granicama. Život na Zemlji juri prema novom izumiranju, a nitko ne zna zašto. Na Aloy je da otkrije tajne iza ovih prijetnji i uspostavi red i ravnotežu u svijetu. Usput se mora ponovno udružiti sa starim prijateljima, sklopiti saveze s zaraćenim novim frakcijama i razotkriti naslijeđe drevne prošlosti - sve vrijeme pokušavajući ostati korak ispred naizgled nepobjedivog novog neprijatelja.

 • Brže učitavanje: Brzo putujte po karti i vratite se u igru ​​gotovo trenutno uz ultra-brzi SSD i brzo vrijeme učitavanja konzole PlayStation 5.
 • Zadivljujući vizualni prikazi: doživite golem svijet Horizon Forbidden West u zadivljujućim 4K i HDR-u.** Od planinskih vrhova do malih grančica lišća, sve je ostvareno do nevjerojatnih detalja u ogromnoj mjeri. Ciljajući 60FPS, Performance Mode dodatno poboljšava glatkoću pokreta, animacija i kontrola.
 • Prilagodljivi okidači: Približite se svakoj borbi koju Aloy vodi uz dodirnu povratnu informaciju DualSense bežičnog kontrolera. Osjetite osjećaj vlati trave pored kojih prolazite kada se prikradate, blizak zamah koji izvodite prema strojevima i oklopnim ljudima i usmjereni utjecaj neprijateljskih napada kada pokušate izbjeći.
 • Haptička povratna informacija: uživajte u novoj razini uranjanja kada komunicirate s različitim objektima pomoću prilagodljivih okidača DualSense bežičnog kontrolera. Osjetite napetost u tetivi svog luka, povlačenje vašeg novog alata za grappling i otpor okidača na teškim plemenskim i mehaničkim oružjima.
 • Tempest 3D AudioTech: Slušajte kako krajolici Horizon Forbidden West oživljavaju oko vas uz Tempest 3D AudioTech konzole PS5 sa stereo slušalicama (analognim ili USB). Slušajte šuštanje vegetacije na vjetru, ptice koje lete iznad glave i velike mehaničke strojeve kako plivaju u vodi ispod dok istražujete okruženja koja vrve divljim životinjama i strojevima.

 

 

Gran Turismo 7 PS5

Gran Turismo 7 temelji se na 25 godina iskustva kako bi vam donio najbolje značajke iz povijesti franšize. Bilo da ste natjecateljski ili povremeni trkač, kolekcionar, tuner, dizajner livreje ili fotograf - pronađite svoju liniju s nevjerojatnom kolekcijom načina igre uključujući omiljene obožavatelje kao što su GT ​​Campaign, Arcade i Driving School. Uz ponovno uvođenje legendarnog GT Simulation Mode, kupujte, podešavajte, utrkujte se i prodajte svoj put kroz nagradnu solo kampanju dok otključavate nove automobile i izazove. A ako volite suprotstavljati se drugima, usavršite svoje vještine i natječite se u GT Sport Modeu. S preko 420 automobila dostupnih u Brand Central* i Dileru rabljenih automobila* od prvog dana, Gran Turismo 7 rekreira izgled i dojam klasičnih motora i vrhunskih superautomobila s neusporedivim detaljima. Svaki automobil se ponaša drugačije i osjeća se jedinstveno dok se krećete preko 90 staza u dinamičnim vremenskim uvjetima, uključujući klasične staze iz GT povijesti. Vrhunska kolekcija serijskih inovacija, Gran Turismo 7 proširuje simulator stvarne vožnje u svijet automobilske kulture i poziva vas da pronađete svoju liniju.

 • Vraća se na značajke koje obožavatelji vole s klasičnim automobilima i kultnim stazama
 • Ponovno predstavljamo obožavateljima omiljeni GT Simulation Mode koji vam omogućuje kupnju, podešavanje, utrku i prodaju kroz solo kampanju
 • GT Sport Mode se također vratio za vas da se suočite s drugima
 • Pronađite ono što vam je najvažnije bilo da se radi o utrkama, kolekcionarstvu, ugađanju, dizajnu ili fotografiji - svaki obožavatelj ima u čemu uživati
 • Povežite se sa zajednicom vozača i dijelite fotografije, strategije i savjete - ili se natječite s njima na stazi
 • Zadivljujući vizuali: Ugledajte vozača u retrovizor i gledajte kako sunce blista na oblinama karoserije vašeg automobila, uz podršku za 4K i HDR pri ciljanoj brzini kadrova u sekundi od 60 fps.* Također možete snimiti zapanjujuće realistične fotografije uz snagu praćenja zraka na PS5™.
 • Brzo učitavanje: Ultra-brzi SSD PS5 konzole omogućuje vam da brzo započnete utrke, okupljate se u predvorjima, pregledavate svoju garažu i besprijekorno se krećete po načinima i izbornicima GT7.
 • Prilagodljivi okidači: Osjetite vibracije iz sustava protiv blokiranja kočnica i okretanja kotača te varijacije u otporu kočenja svakog automobila, sve kroz prilagodljive okidače vašeg DualSense bežičnog kontrolera.
 • Haptička povratna informacija: Od suptilnih neravnina asfalta do utora rubnika, osjetite svoju poziciju na cesti kroz impresivnu povratnu informaciju.
 • Tempest 3D AudioTech: Osjetite položaj drugih automobila i vozača na cesti s neusporedivom jasnoćom kroz 3D audio na konzoli PS5.
   

 

Specifikacije

 • CPU x86-64-AMD Ryzen Zen 8 Cores / 16 Threads at 3.5GHz (variable frequency)
 • GPU Ray Tracing Acceleration
 • Up to 2.23 GHz (10.3 TFLOPS)
 • GPU Architecture AMD Radeon RDNA 2-based graphics engine
 • Memory/Interface 16GB GDDR6/256-bit
 • Memory Bandwidth 448GB/s
 • Internal Storage Custom 825GB SSD
 • IO Throughput 5.5GB/s (Raw), Typical 8-9GB/s (Compressed)
 • Expandable Storage NVMe SSD Slot
 • External Storage USB HDD Support
 • Optical Drive (optional) Ultra HD Blu-ray (66G/100G) ~10xCAV
 • BD-ROM (25G/50G) ~8xCAV
 • BD-R/RE (25G/50G) ~8x CD
 • DVD ~3.2xCLV
 • PS5 Game Disc Ultra HD Blu-ray, up to 100GB/disc
 • Audio "Tempest" 3D AudioTech
 • Video Out HDMI Out port
 • Support of 4K 120Hz TVs, VRR (specified by HDMI ver 2.1)
 • Dimensions PS5 - 390mm x 104mm x 260mm (width x height x depth)
 • Input / Output USB Type-A port (Hi-Speed USB)
 • USB Type-A port (Super Speed USB 10Gbps) x2
 • USB Type-C port (Super Speed USB 10Gbps)
 • Networking Ethernet (10BASE-T, 100BASE-TX, 1000BASE-T) IEEE 802.11 a/b/g/n/ac/ax Bluetooth 5.1
Specifikacije
Proizvođač Sony
Model CFI-1116A
Težina pakiranja Kg
Boja Bijela
Garancija 12 mjeseci
Napišite vlastitu recenziju
Recenzirate:Sony Playstation 5 B Chassis Disc Edition + Horizon Forbidden West PS5 + Gran Turismo 7 PS5
Vaša ocjena

Ovaj proizvod možete platiti na sledeće načine:

  Jednokratno plaćanje:

 • Plaćanje gotovinom prilikom dostave
 • Plaćenje Internet bankarstvom ili uplatnicom u banci
 • Plaćanje karticama - Visa, MasterCard, American Express, Diners i Maestro

  Plaćanje na rate:

 • Visa Clasic kartica od UniCredit banke - do 24 rate
 • Visa electron INSPIRE kartica od Intesa Sanpaolo banke - do 12 rata
 • Amercan Express kartica - do 12 rata
Sony Playstation 5 B Chassis Disc Edition + Horizon Forbidden West PS5 + Gran Turismo 7 PS5