Telefon bežični Panasonic KX-TGD310

78,00KM
Dostupno
SKU
5025232814756
Panasonic KX-TGD310EB bežični je kućni telefon koji je jednostavan i profinjen s nizom značajki uključujući zvučnik, ugrađeni baby monitor i ID pozivatelja. KX-TGD310EB je sve što vam je potrebno za biranje i primanje poziva i pogodnosti.

Panasonic KX-TGD310 digitalna je bežična sekretarica koja je jednostavna za korištenje.

Njegove značajke uključuju 16 sati trajanja baterije, 8 dana čekanja za slušalicu i način Ne uznemiravaj. Svi vaši pozivi šifrirani su DECT sigurnošću i možete blokirati neželjene brojeve. Operacija rezervnog napajanja znači da čak možete koristiti telefon ograničeno vrijeme tijekom nestanka struje.

Panasonic KX-TGDA30 je dodatna slušalica kompatibilna s KX-TGD310 ili 320. Spaja se na električnu mrežu i služi kao dodatni telefon uz glavnu slušalicu.

Ova dodatna slušalica omogućuje vam obavljanje mnogih funkcija vaše bazne stanice kao što je korištenje baby monitora i upućivanje interkom poziva. Panasonic KX-TGD310 zahtijeva dodatne slušalice za obavljanje ovih funkcija, tako da će korisnici koji žele potpuno korištenje rješenja KX-TGD310 trebati KX-TGDA30.

Panasonic KX-TGD310 pruža udobnost i fleksibilnost. Baterija velikog kapaciteta korisniku omogućuje telefoniranje uz maksimalno vrijeme razgovora do 16 sati. Funkcija Ne uznemiravaj neće dopustiti neželjenim brojevima da vas kontaktiraju. Međutim, također možete odrediti brojeve važnih osoba koje će imati pristup korisniku čak i ako je terminal u načinu rada DND.

Ako se telefon koristi u kućnom okruženju, funkcija baby monitora je savršena u slučaju da kod kuće imate novorođenče. Nadzirani telefon automatski poziva telefon ako se detektira bilo kakav zvuk u dječjoj sobi.

Specifikacije
Proizvođač Panasonic
Model KX-TGD310
Težina pakiranja Kg
Boja Crna
Garancija 12 mjeseci
Napišite vlastitu recenziju
Recenzirate:Telefon bežični Panasonic KX-TGD310
Vaša ocjena

Ovaj proizvod možete platiti na sledeće načine:

  Jednokratno plaćanje:

  • Plaćanje gotovinom prilikom dostave
  • Plaćenje Internet bankarstvom ili uplatnicom u banci
  • Plaćanje karticama - Visa, MasterCard, American Express, Diners i Maestro

  Plaćanje na rate:

  • Visa Clasic kartica od UniCredit banke - do 24 rate
  • Visa electron INSPIRE kartica od Intesa Sanpaolo banke - do 12 rata
  • Amercan Express kartica - do 12 rata
Telefon bežični Panasonic KX-TGD310