Uvijač za kosu Dyson Airwrap Nickel/Copper

Brand

Dyson Dyson
Posebna cijena 1.179,00 KM Normalna cijena 1.390,00 KM
U ratama: x   54,04
  KM mjesečno
Dostupno
SKU
5025155068137
 • Brže i lakše oblikovanje
 • Kovrče, valovi, ravnanje i sušenje
 • Multifunkcionalno Coanda sušilo
 • Airwrap češalj sa širokim zupcima

Dyson Airwrap™ multi-styler Complete

Ponovno projektirani dodaci koriste poboljšani Coanda protok zraka za brže, bolje i lakše oblikovanje. Odaberite Dyson Airwrap™ multi-styler koji vam odgovara. Dostupan u Complete i Complete long, za kraću ili dužu kosu, sada s redizajniranim dodacima za oblikovanje.

Suši i oblikuje istovremeno - bez ekstremne topline

Neki alati za oblikovanje kose koriste ekstremne temperature kako bi prekinuli veze u kosi i vratili je u novi oblik. To može uzrokovati trajno oštećenje kose. Višenamjenski uređaj Dyson Airwrap™ oblikuje kosu od mokre do suhe koristeći Coanda protok zraka, a ne ekstremnu toplinu.

Dyson Airwrap™ multi-styler koristi aerodinamični fenomen koji se zove Coanda efekt. Koristi zrak za privlačenje i omotavanje dlake na cijev ili površinu četke. Tri precizne brzine protoka zraka, koje odgovaraju vašem stilu. Hladni hitac. Trenutno deaktivira grijaći element, kako bi hladniji zrak odredio vaš stil.

Pokreće ga Dysonov digitalni motor V9

Impeler s 13 lopatica vrti se do 110 000 o/min, generirajući 3,2 kPa. Dovoljno snažan da proizvede tlak zraka koji stvara Coanda efekt.

Inteligentna kontrola topline

Mjeri temperaturu protoka zraka preko 40 puta u sekundi, inteligentno kontrolirajući grijaći element kako bi održao temperaturu ispod 150°C. Sprječavanje ekstremne toplinske štete. Dodaci za stiliziranje su redizajnirani s poboljšanim Coanda protokom zraka za veću kontrolu.

Napravite kovrče u smjeru kazaljke na satu i obrnuto s jednom bačvom. Poboljšani Coanda protok zraka privlači i obavija kosu u oba smjera za voluminozne kovrče ili valove. Poboljšani Coanda protok zraka privlači kosu na površinu naših rekonstruiranih četki za oblikovanje vaše kose uz veću kontrolu, za ravne frizure.

Osušite, zagladite i sakrijte neravnine jednim višenamjenskim nastavkom. Dva mlaza zraka istovremeno djeluju na suhu i ravnu kosu kako bi zagladili i usavršili vašu kosu, s do 58% manje kovrčavosti i razlijeganja.1

Snažan protok zraka brzo grubo suši kosu u pripremi za oblikovanje. Nabijene čestice u protoku zraka pomažu u smanjenju statike u kosi. Štiti i uredno pohranjuje vaš Dyson Airwrap™ višestruki stilizator i dodatke. Obložena mekanom tkaninom i s poklopcem koji se može skinuti i koji je ujedno i neklizajuća podloga za vaš višenamjenski stiler.

Prusko plava kutija za pohranu

Torbica za pohranu, završena u prusko plavoj boji i obložena mekanom tkaninom, štiti i uredno pohranjuje vaš Dyson Airwrap™ multi-styler i dodatke. Uključuje uklonjivi poklopac koji služi i kao neklizajuća podloga za vaš višenamjenski stiler.

Specifikacije
Proizvođač Dyson
Model Airwrap Complete
Boja Neodređeno
Garancija 12 mjeseci
Napišite vlastitu recenziju
Recenzirate:Uvijač za kosu Dyson Airwrap Nickel/Copper
Vaša ocjena

Ovaj proizvod možete platiti na sledeće načine:

  Jednokratno plaćanje:

 • Plaćanje gotovinom prilikom dostave
 • Plaćenje Internet bankarstvom ili uplatnicom u banci
 • Plaćanje karticama - Visa, MasterCard, American Express, Diners i Maestro

  Plaćanje na rate:

 • Do 12 rata karticama:

Amercan Express kartica

Visa electron INSPIRE kartica od Intesa Sanpaolo banke

 • Do 24 rate karticama:

Visa Clasic kartica od UniCredit banke

MasterCard Charge kartica NLB banka

 • Do 36 rata karticama:

MasterCard Shop'n'Fun kartica od Sparkasse banke

Visa kupovna kartica od BBI banke

Cash Card kartica od ASA / Sberbank BH

Visa Magic Card kartica od Raiffeisen banke

 • Mikrofin robni kredit u iznosu od 200 do 3000 KM! - do 36 rata

Uvijač za kosu Dyson Airwrap Nickel/Copper